idealno mjesto za odmor

Svjetske zvijezde u Hrvatskoj: Evo kako provode vrijeme i koje su im omiljene destinacije!

Sa svojom predivnom obalom i bogatom kulturom, Hrvatska je već godinama popularna destinacija za mnoge svjetske zvijezde. Brojni poznati glumci, glazbenici i sportaši pronašli su u Lijepoj našoj idealno mjesto za odmor i uživanje. Kako provode vrijeme kada dođu, saznajte u prilogu In magazina.

Iako u nešto manjem broju nego prethodnih godina, svjetske zvijezde ni ovog puta nisu zaobišle hrvatsku obalu. Nezaobilazna postaja svakako je Dubrovnik, koji su u lipnju posjetili trener Pep Guardiola i frontman Metallice James Hatfield.


A prije njihova dolaska, ondje se održalo i vjenčanje godine, kako su mnogi govorili. Početkom lipnja u Dubrovniku su se vjenčali Nicole Artukovich, Amerikanka hrvatskih korijena i Liam Stewart, sin legendarnog glazbenika Roda Stewarta.

Mladoženjin otac, slavni glazbenik, u jednom je trenutku i zapjevao uz gajde. Svadbena svečanost održana je na tvrđavi Lovrijenac. Na slavlju je mladence iznenadio poseban gost. Zapjevao im je Petar Grašo.

Ovo ljeto u Hrvatskoj je odlučila provesti i danska zvijezda Brigite Nielsen. Uz to što uživa u vožnji jahtom po Jadranu i gleda predivne uvale, uživala je i u našoj gastronomiji.

Upravo su to dvije omiljene aktivnosti. Vrhunska hrana i plovidba. Mnogi su domaći chefovi svojim delicijama očarali svjetske zvijezde. Pa je tako Beyonce, dok je bila na Hvaru, ali i Bona Voxa, očarala kuhinja Hrvoja Zirojevića, koji mu je posvetio status na službenoj stranici U2-a. ON:

Nerijetko ćete vidjeti zvijezde na nekoj od skupocjenih jahta. Luksuz u kojem uživaju multimilijunaši na jahtama, krstareći našim morem, teško je i zamisliti, a iznosi za samo nekoliko dana odmaranja na skupocjenim morskim plovećim hotelima sežu u milijune.

No ako ste mislili da svjetske zvijezde, poput nas, kad požele nekamo otići, kupe kartu i rezerviraju smještaj, varate se. Za takav posjet potrebno je mnogo organizacije.

Iako su Dubrovnik i Split često na listi posjeta, sve više sami traže i neke druge destinacije. Tako je bilo i za boravka filmskih zvijezda Matthewa Mccionaugheya, Woodyja Harlessona i Chrisa Rocka.

Uz cijene kakve su ove godine na našoj obali, čini nam se da će si uskoro jedino oni i moći priuštiti ljetovanje na Jadranu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovako je Gvardiol iskoristio slobodno vrijeme na pripremama: Pozirao je bez majice, a pridružio mu se i još jedan naš nogometaš!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Bivši suprug holivudske slatkice hvali se mišićima u 50. godini, nekad je i on žario i palio malim ekranima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS