Što se promijenilo?

Donedavno obična djevojka sad je pobjednica Supertalenta: ''Teško je odlučiti što ću s novcem, toliko je toga što bih htjela''

Reakcije na njezinu pobjedu se ne stišavaju. Ni sama još ne vjeruje da je baš ona pobjednica osme sezone Supertalenta. No ono što je, unatoč pobjedi, isto - Anatacha Filimone i dalje je, kaže, obična djevojka i maturantica koja je već jučer, kao i svaki dan, otišla u školu. Što se ipak promijenilo, kako se osjeća i što će učiniti s novčanom nagradom, povjerila je našoj Lani Samaržiji.

Ona je pobjednica osme sezone Supertalenta. Za finalni nastup odabrala je pjesmu 'My Kind of Love' te osvojila srca i žirija i publike! A unatoč svemu, još uvijek je, kaže, ona obična djevojka kojoj su snovi postali stvarnost. I još uvijek sabire dojmove, osjećaje i reakcije ljudi oko nje:

''Osjećaj je neopisiv i osjećam se fenomenalno, i baš sam zahvalna za sve što sam postigla u životu. Mislim da mi je ovo najveći uspjeh do sad'', kaže Anatacha. 

A donedavno obična djevojka, sada pobjednica Supertalenta, tjedan je započela kao i svi ostali njezini vršnjaci. Odlaskom u školu. Anatacha je maturantica srednje škole "Braća Radić", u kojoj se obrazuje za prehrambenog tehničara.

''Bila sam jako, jako umorna, bila sam budna skoro cijelu noć, jer sam nastojala svima odgovoriti na poruke, i još nisam stigla ali izdržala sam hvala Bogu. Profesori su toliko bilo pod dojmom da mi praktički nismo odradili sat, praktički smo pričali samo o Supertalentu, svi su bili zadovoljni, čestitali mi i izgrlili me'', priča.

Ono što je svakako ispunjava, jest osjećaj da ustrajnost i talent pomiču sve prepreke, što je i dokazala. Anatachu život nije mazio. Odrasla je u Drnišu, u nesređenim obiteljskim prilikama. Zbog boje svoje kože u okolini je doživljavala vršnjačko nasilje:

''Moji mama i tata i cijela obitelj mi je čestitala, i podržavaju me sad kad su vidjeli da ja to mogu, i sad su mi podrška i to se promijenilo i baš sam sretna. Svi smo na ovom svijetu jednaki, i zahvaljujem svima koji su glasali za mene to je najljepše što mi se dogodilo u životu'', kaže. 

Svoj talent namjerava brusiti i dalje. Pjevačka karijera nešto je o čemu odavno sanja.

''Od kraja polufinala molila sam svaki dan Boga za sebe. Ja vjerujem u Boga i želim upisati teološki fakultet. Definitivno, kod Martine ću ići zato što selim se u Zagreb, vjerojatno zbog fakulteta koji ću upisati, i sigurno bi htjela upisat njenu školu i nastaviti ovim putem'', priča o željama. 

Uz pobjedu stiže i novčana nagrada – 200 tisuća kuna koje ne namjerava odmah iskoristiti.

''To je teško odlučiti što ću s novcem, toliko je toga što bi htjela napraviti, a mogu od tih velikih stvari samo jednu stvar. Tako da razmislit ću pametno i ostavit ću te novce za budućnost. Možda stvarno nešto napravim'', kaže. 

Pobjeda u Supertalentu donosi i teret slave, za koji kaže da je spremna nositi se s njim. No otkriva da joj je najteže bilo snaći se s tim da je netko uljepšava:

''To je bilo prefora jer nikad nisam bila negdje da me tako šminkaju. Bilo je zanimljivo jako'', kaže. 

Supertalent ide i u svoju devetu sezonu. Prijave su već otvorene, a ona smatra kako je to prilika koju ne treba propustiti:

''Svima preporučujem da se prijave tko želi, znam da je to jako stresno i jako teško kroz svo to natjecanje izboriti se za sebe,  preporučam da se prijavi tko želi, nek se iskuša u tom'', rekla je. 

Anatachi još jednom čestitamo i veselimo se pratiti je u njezinim budućim uspjesima!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Neda Ukraden progovorila o izgubljenim milijunima: "Dogodilo se što se dogodilo, ništa nisam mogla promijeniti"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS