''kad vidiš to...''

Jelena Rozga otkrila tko joj je izmamio suze na koncertu u Mostaru: ''Nisam se mogla suzdržati, samo sam se rasplakala...''

Jelena Rozga je proteklog vikenda održala dosad najveći koncert u Hercegovini. Gotovo 5 tisuća ljudi pjevalo je uglas s popularnom Splićankom, a prve dojmove nakon nastupa na rasprodanom mostarskom stadionu podijelila je s našim Gordanom Vasiljem. Doznajte u čijem je društvu stigla na koncert, tko joj je izmamio suze i koji svoj veliki hit nije prepoznala na prvu.

Ne pamti se kad je na mostarskom stadionu Kantarevac netko izazavo takvu euforiju kao Jelena Rozga. Jedna od najvećih regionalnih zvijezda se u grad na Neretvi vratila nakon 14 godina i dvosatnim koncertom u trans bacila oko 5000 obožavatelja, oborivši rekord posjećenosti.

''Ovo će ja mislim biti najkraći intervju u povijesti s obzirom da me čekaju ovi prekrasni ljudi, da se slikamo. Vjerojatno ću sutra biti puno pametnija, ali sad samo mogu reći da sam najsretnija žena na planeti Zemlji.''

Nakon koncertnog spektakla, popularna Splićanka se do dugo u noć strpljivo fotografirala s obožavateljima.

''Sve je super bilo i hvala joj puno i sve čestitke. I neka uspije u karijeri 100 puta više.'', jedan je od komentara. 

''Napravila je ludnicu u mom gradu i drago mi je da sva publika zna njezine pjesme od magazinskih do ove nove ''Lavice'', kažu. 

A nevjerojatna mostarska publika rasplakala je emotivnu pjevačicu.

''Kad vidiš te divne ljude ispred sebe, jednostavno se ne možeš suzdržat i krenule su suze. I onda mi je jedna curica koja je bila u prvom redu, ima 11 godina rekla, 'možeš ti to Jele'. I onda se i ona rasplakala. To je toliko divno, ima li išta ljepše od iskrene emocije? Nema.'', kaže Jelena. 

Jelena je na mostarski koncert stigla u pratnji svoje najveće potpore, majke Marije.

''Mama mi donosi sreću. Ona kad ide sa mnom na koncerte uvijek bude ludilo, tako da sam joj rekla maloprije - mama, od danas ideš sa mnom svugdje na ovu ljetnu turneju'', priča Jelena. 

Rozga se može pohvaliti i trenutačno najvećim domaćim hitom ''Lavica'', koji je izvela na Melodijama Jadrana, a čija live izvedba u samo 15 dana ima više od milijun i 100 tisuća pregleda na YouTubeu. Ova zarazna pjesma će sljedeći tjedan dobiti i pripadajući videospot.

''Doslovno je nastala preko vikenda. Ja sam pročitala tekst i naravno suze, čim je tata u pitanju. Odmorila sam jedan dan glasnice, otišla u studio i bilo je nikad brže. I reakcije publike i sve ovo što se dešava oko ''Lavice'' je nevjerojatno.'', kaže Jelena. 

Miljenica publike nam je priznala da ipak nije oduvijek imala nos za prepoznati hit.

''Minut srca tvog'' ja kad sam prvi put čula tu pjesmu rekla sam 'joj, što je ovo', ali ono mladost, ludost.''

Nikad ispunjenija Jelena uživa u trenutačno najsretnijoj fazi života jer je služi dobro zdravlje, a ide joj i u ljubavi.

''Dobro je, dobro je. Štitnjaču držimo pod kontrolom, srce isto sluša. Sretna sam i zadovoljna.''

Na krilima ljubavi će nakon brojnih ljetnih koncerata na odmor tek početkom listopada, kada će napuniti baterije za završetak regionalne turneje 'Minut srca mog' u sarajevskoj Zetri, 2. studenog.

''Čekala sam Sarajevo toliko godina i toliko mu se radujem i nadam se da će biti ludo kao što je bilo u Skoplju, Zadru, Zagrebu i Beogradu. Toliko sam sretna i jedva čekam.''

A nakon Zetre čeka je i mjesto gdje je započela karijeru s grupom Magazin, beogradski Sava Centar, koji je zbog velikog interesa rezervirala dvije večeri, 20. i 21. prosinca.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka na rizičnoj lokaciji, pratitelji su je odmah upozorili na moguće opasnosti: "Svaka čast na hrabrosti!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kako je moguće da ove slavne ljepotice nemaju nijednu boru? Objavile su zajedničku fotku, a svi komentiraju ono očito!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS