što će biti dalje?

Iza Plavog tima još jedan loš tjedan, po peti put izgubili totem plemenskog vijeća!

Iako se međusobno ne slažu u kampu, u igri za plemenski imunitet, plavi je tim bio odlučan da napokon odnese pobjedu. No ni ovog puta nisu imali dovoljno sreće i vještine. To znači samo jedno - izgubili su još jednog člana. 32-godišnjem ekonomistu Filipu bio je ovo posljednji tjedan u Survivoru.

Najvažnija igra tjedna jest ona za plemenski imunitet. Prvi im je zadatak bio da slome keramičku pločicu i oslobode loptu, a zatim su se morali popeti na mrežu iznad bazena, proći kroz rupu na njoj, te preplivati na drugu stranu. Kad su došli do cilja, morali su složiti slagalicu, a potom nabaciti dva prstena o klinove.

Ovo je već peti tjedan zaredom da plavi ne osvajaju totem.

Nakon što su izglasali Davida, plavi moraju nominirati još jednu osobu za eliminacijsku igru. Odluka je bila na Denisu, a on je izabrao Filipa.

Osim Filipa, za duel je od svojih suigrača izabrana i Nora.

''Vidjet ćemo dal će bit borba s ostankom'', rekla je Nora. 

Duelisti u eliminacijskoj igri su Nora, Filip i David.

David je prošao prvu rundu, a natjecanje se nastavilo između Nore i Filipa. 32-godišnji ekonomist izgubio je u ovoj igri izdržljivosti i napušta otok.

A već večeras u 22.15 čeka vas nova epizoda Survivora!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS