IN magazin donosi!

Pogledajte ekskluzivne snimke s vjenčanja Anamarije Asanović: ''Puno sriće i dice!''

Ova jesen prava je slavljenička u obitelji našeg legendarnog Vatrenog Aljoše Asanovića. Samo mjesec dana nakon što mu se oženio sin Antonio, proteklog vikenda udala se i kći Anamarija. Poznata dizajnerica sudbonosno ''da" izrekla je zadarskom ugostitelju Ivanu Karačiću. Na splitsko vjenčanje godine vodi vas naš Gordan Vasilj, koji donosi ekskluzivne snimke i sve detalje velikog slavlja.

Nakon godinu i pol veze, Anamarija Asanović udala se za zadarskog ugostitelja Ivana Karačića.

Za svoj najvažniji dan Splićanka je zablistala u vjenčanici A kroja s rukavima od čipke koju je kreirala sama, s kosom u jednostavnoj punđi, s koje je padao prekrasan veo, dok se mladoženja odlučio za maslinasto odijelo i bijelu košulju. Lijepu dizajnericu do oltara je odveo njezin otac, legendarni nogometaš Aljoša Asanović, koji nije mogao suspregnuti emocije.

''Sretan prvenstveno radi njih. Prvo je Antonio prije mjesec dana oženio Josipu, za moju obitelj veliki događaj, sad Anamarija i Ivan. Ma sine, sve super'', rekao je Aljoša.

''A šta reć', emocije su velike. Želim im svu sreću, ljubav, isto što bih i sebi poželio, želim i njima'', dodao je sretni brat Antonio Asanović.

A dobrim željama pridružila se i njegova novopečena supruga Josipa.

''Pa ja im definitivno želim da svakodnevno pokazuju emocije koje su pokazali danas jer su stvarno bile predivne.''

Među dvjestotinjak uzvanika našli su se i Slaven Bilić s partnericom Ivanom, Igor Štimac, Milan Rapaić, Nikola Jurčević, Tonči Gabrić i veliki obiteljski prijatelji, bračni par Mario Budimir i Doris Dragović. Naša estradna diva na Anamariju, priznaje, gleda kao na kćer.

''I dalje gutam suze radosnice, ali ja uvijek kažem, dico moja, sve već, imate, kad ste došli do oltara, imate ljubav, sreću, radost, veselje. Ja jedino što mogu poželit je Božji blagoslov u sve dane da ih prati i nekako mislim da je onda život lakši, i kad je težak je lakši'', rekla je Doris.

Anamarijino slavlje nije propustila ni zvijezda ''Kumova'' Petra Kraljev.

''Ne znam, kao da se ja udajem, evo, stvarno. Zato što znam koliko puta smo pričali o tim nekim stvarima 'joj, kad bude' i kad nismo imale ni momke ni zaručnike 'joj, kad dođe taj dan'. Ja znam koliko je ona sanjala vjenčanicu'', kazala je Petra.

Nakon obreda vjenčanja ovdje u crkvi svetog Stjepana na splitskom Sustipanu, slavlje je do dugo u noć nastavljeno u obližnjem restoranu koji su za svoj dan odabrali i Petar Grašo i Hana Huljić te Marko i Iris Livaja.

Mladenci su za prvi ples odbrali ''Do posljednjeg daha'' Zorice Kondže i Nene Belana, koju su im otpjevali Iva Ajduković i Alen Đuras.

Rasplesana mladenka je za svadbeno slavlje skinula čipku i pokazala drugo lice svoje haljine s golim ramenima, nakon čega se presvukla u još jednu vjenčanicu. Iako za Asanoviće ima nešto posebno u Zadru jer su i Antonio i Anamarija srodne duše pronašli u tom gradu, kako doznajemo, novopečeni bračni par će živjeti u Splitu. Ekipa In Magazina im želi sve najbolje.

''Puno, puno, puno sriće i dice i dice i dice, to obavezno.''

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna manekenka šokirala pojavom u prozirnoj haljini, no pravi skandal nastao je pri ulasku u automobil

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Sjećate li se ove plavuše? Od njene hit-uloge prošlo je 20 godine, a do danas se nije niti malo promijenila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS