zagreb ga obožava!

Jedan od rijetkih pjevača s ovih prostora koji karijeru gradi bez skandala: ''Najlakše je od sebe praviti budalu!''

Iza njega su sada dva od pet uzastopnih koncerata koje je rasprodao u Lisinskom. Omiljeni crnogorski glazbenik Sergej Ćetković prve je večeri na pozornici ugostio Ninu Badrić, a sinoć Jelenu Rozgu. Više od tjedan dana tako boravi u Zagrebu i za In magazin otkriva - ovo mu je poput odmora. U hrvatsku metropolu stigao je samo sa suprugom Kristinom.

''Ja sam u ovom hodniku dao intervjua više nego u ne znam gdje u svojoj karijeri, tako da uvijek koristim priliku i ovo po tko zna koji put - Hvala Zagreb na predivnom koncertu, na dobroj energiji. Čeka nas još treći, četvrti, peti koncert tako da sam ono što bi rekli zaista punog srca sretan'', izjavio je Sergej Ćetković. 

I baš kao i uvijek, dočekala ga je prepuna dvorana i glasni aplauzi. Sergeja Ćetkovića nazivaju glazbenikom ljubavi. Jedan je od onih koji karijeru grade isključivo glazbom, bez skandala:

''Najlakše je praviti budalu od sebe to pričam stalno, ali kad znaš kakvu publiku imaš, i opet s druge strane budeš zahvalan što su ti dali priliku da budeš tu gde jesi, da ti daju taj vetar u leđa i inspiraciju da napišeš sve te pjesme, onda šta već drugo reći gospode Bože hvala ti na svemu'', zaključio je. 

Na prvom koncertu na pozornici mu se pridružila Nina Badrić, a na drugom je s njim zapjevala Jelena Rozga. 

''Točno dođe u nekom trenutku dobro ta ženska energija i nekako sve dobije potpuno drugi koncept, i opet koncert postane ono još još hajde da kažem moćniji'', opisao je. 

''Mi smo dugogodišnji prijatelji, toliko mi je gušt, svaki njegov poziv ja se odazovem gdje god bila dođem'', govori Jelena. 

Na nadolazećim nastupima gošće će se nastaviti izmjenjivati:

''Jelena, treći dan opet jedna Jelena, pa onda hajde da ne otkrivam sve goste,neka bude malo iznenađenje'', rekao je Sergej. 

Malo je reći, nema tko s njim na priželjkuje duet:

''Pa da mislim da bi bilo stvarno vrijeme da Sergej i ja nakon toliko godina prijateljstva snimimo jednu pjesmu, mislim da će Sergej naravno biti autor te pjesme tako da uskoro da'', najavila je Rozga. 

Glazbenik otkriva kako je zbog koncerata više od tjedan dana beogradsku adresu zamijenio zagrebačkom. Njegove djevojčice ostale su kod kuće, a s njim je stigla samo supruga Kristina:

Još tri večeri Sergej dočekuje publiku u Lisinskom.

''Koliko god fizički bio čovek umoran kad imaš publiku kakvu imaš i kako te dočekaju u Zagrebu, onda je ne postoji umor, ne postoji taj vitamin ili šta već drugo da te podigne kao što mogu oni'', zaključio je Sergej. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš uspješni olimpijac zaprosio je bugarsku gimnastičarku, pohvalio se i fotkama: "Doživotno smo najbolji tim..."

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 inMagazin Stvarno stanje glumačkog posla često je daleko od blještavila: Poznata domaća lica otkrivaju prednosti i mane života ispred kamera!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS