''nemreš vjerovat''

Zagrebački šarmeri puni su anegdota iz zlatnog doba benda: ''Poslije svirke čekala me jedna djevojka...''

Da im mirovina nije ni na kraj pameti, Jimmy i Šomi potvrdili su još jednom. Dečki iz benda Neki to vole vruće izbacili su novi singl, u pripremi su album te velik koncert na Valetinovo. Samo za In Magazin prisjetili su se zlatnog doba benda, ali i okušali u ulozi novinara.

Njihove najpoznatije stihove i nakon gotovo 40 godina, otkad su se prvi put zavrtjeli na radiopostajama, često čujemo na tulumima te nas glasovi Jimmyja i Šomija vrate u eru jeans generacije 80-ih. Dečki su nedavno izbacili i novi singl nešto drugačijeg zvuka.

A u pripremi je i album.

''Mislim da bi sljedeće godine s obzirom da imamo obljetnicu 40 godina benda, mislim da bi bilo jako lijepo da snimimo album'', govori Šomi. 

''Jednu pjesmu godišnje, 10 pjesama.. za 10 godina bi mogli'', dodao je Jimmy. 

Ovi su zagrebački šarmeri prepuni anegdota iz zlatnog doba benda.
Prisjetili su se nekog zahtjeva od fanova koji je bio najčudniji. 

''Nakon svirke čekala me neka djevojka ispred ulaza u backstage i rekla je da bi se htjela upoznat samnom, ja sam Jimmy, ne sjećam se više tko... Uglavnom, pitala je bi li htio kod nje doma doći, rekoh idem popit piće, upoznat se malo. Krenemo mi i sad dođem dvorište ogromno, vidim naslagana drva. Veli ona, daj mi barem metar drva nacjepaj da imam kaj za kurit.. zima će mi sutra bit. Nemreš vjerovat'', prisjetio se Jimmy. 

Naknadno doznajemo: Jimmy je kao pravi kavalir djevojci doista pomogao s drvima.

Kad bi se sninal film o nama, šta misliš. Ustvari, šta bi ti rekao, tko bi glumio tebe, a tko mene?

Na posljednjem velikom koncertu oduševili su publiku svih uzrasta i napravili retro party o kojem se još priča:

''Ja bi to opisao kao zbilja iznenađujuće dobar koncert. Ne samo zato što smo mi bili dobri, osjetili smo to i kod publike. Stvorila se neka energija između nas i njih, uživali smo i jako su nas zbilja podržali. Zato ćemo im pripremiti još jedan takav koncert'', dodao je Šomi. 

Mjesto radnje - Tvornica kulture. Vrijeme: Valetinovo. Idealno vrijeme za povratak u jeans generaciju uz bolje polovice.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS