Hoćemo li čuti svadbena zvona?

Danijela Martinović progovorila o braku s partnerom Josipom: "Volim da me život iznenadi!"

Danijela Martinović pjesmom je uveličala Bistričku noć. Kako je proslavila 53. rođendan, gdje će provesti odmor, ali i hoće li se u njezinu životu začuti svadbena zvona, za IN Magazin doznala je Anja Beneta.

Danijela Martinović rasplesala je Mariju Bistricu. S mještanima i njihovim gostima, na središnjem bistričkom trgu, proslavila je Dan općine.

"Dolazim vrlo , vrlo često i dolazim vrlo često naravno anonimno po mir za svoju dušu. Svi koji su bili u Mariji Bistrici znaju da je ovo jedno neobično posebno mjesto. Čak sam jednom prilikom sa svoje dvije prijateljice pješačila, hodočastila do Marije Bistrice i to je bilo jedno iskustvo koje neću nikad zaboraviti u životu", prisjetila se Danijela.

Vjera u životu ove popularne pjevačice ima veliko mjesto. S 14 godina počela je pjevati u grupi "Dominik", osnovanoj pri Crkvi Svetog Dominika. Prvi pak uspjeh, davne 1989., ostvarila je na Uskrs Festu s pjesmom "Prva pričest".

"Moja teta je časna sestra i imam svog rođaka koji se zaredio, on je profesor doktor književnosti i zaredio se u 33. godini, tako da nekako ja sam od svojih početaka usko vezana, kasnije sam imala neki svoj put otkrivanja, otkrila sam sama, otkrivala sam sama i povezivala se sama i zaista je to jedan neraskidivi dio mene", ispričala je.

Danijela je imala čast i snimiti pjesmu u praznoj crkvi. I to sa svojom najboljom prijateljicom, poznatom harfisticom Doris Karamatić.

"Ja sam njezina trostruka kuma i onda smo željele napraviti nešto za svoj gušt. Snimili smo Ave Mariju u Kaptolu, u praznoj crkvi , rezonirala je samo crkva, harfa i moj glas i to je stvarno nešto što smo istinski snimili za sebe , a ljudima se jako, jako dopalo", otkrila je.

Ljude je oduševio i duet s Markom Škugorom. "Ono nešto" više od 35 tjedana nalazi se na HR TOP 40, a milijunske preglede bilježi i njezina nova pjesma "Žena". Danijeli, osim u poslu, ruže cvjetaju i na ljubavnom polju. S partnerom Josipom Plavićem nedaleko od Zagreba uređuje ''kućicu u cvijeću''.

"Kako to sa radovima ide, znate kako. Ide, i bitno je da ide, a kad će biti gotovo, to nitko ne zna, ali smo jako optimistični", poručila je.

Hoćemo čuti svadbena zvona?

"Ja uvijek volim da me život iznenadi. Svaki put kada sam rekla kategorično ne, život me je demantirao, tako da najbolje se prepustiti, pa što bude znam da će biti najbolje", kaže.

Ova vječna djevojčica jučer je ugasila 53. svjećice na rođendanskoj torti, a evo kako je proslavila svoj dan.

"Sa 15-ak svojih najbližih prijatelja u jednom lijepom restoranu na jednoj lijepoj večeri", pohvalila se.

A ima li možda Josip utjecaj na njezin mladoliki izgled?

"Ja stvarno kao i svaka žena vidim na sebi promjene , ali i dalje tvrdim da je najvažnije ono kako se vi osjećate jer zaboravit će ljudi crte vašeg lica, ali osjećaj koji su imali pokraj vas nikad neće zaboraviti..." smatra Danijela.

Trenutačno uživa na godišnjem odmoru.

"Upravo nakon ovog koncerta uzela sam sebi 15 dana slobodno", pohvalila se.
"Tako da ću se povući sad u ovim vrućim danima malo u planine, napuniti baterije i onda nastaviti", dodala je.

Nastaviti oduševljavati vjernu publiku, koja je i nakon više od tri desetljeća dočekuje otvorena srca.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Svjetski poznata glumačka zvijezda uživa u Puli, pohvalio se fotografijama na društvenim mrežama!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Prestižni međunarodni Emmy opet u Hrvatskoj, Novoj TV i United Mediji ponovo je pripala čast u organizaciji!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS