''sretna sam!''

Albina samo za In Magazin potvrdila novu vezu, opet ljubi nogometaša: ''Momak je super, na mjestu i to je najvažnije''

Ovih se dana u Splitu na vrućoj ljetnoj zabavi okupilo mnoštvo poznatih lica. Glavna tema bila je ljubav. Tako je našem Gordanu Vasilju Andrea Šušnjara ekskluzivno otkrila detalje svoje veze, a osmijeh zbog nove ljubav ne skriva ni Albina.

Ni plus 36 stupnjeva u zraku nije spriječilo poznate Dalmatinke da zablistaju na velikom ljetnom partyu u gradu podno Marjana. Za odličnu atmosferu pobrinula se Andrea Šušnjara.

A lijepa Albina ponovno ljubi! I to ponovno nogometaša. Plavokosa pjevačica je samo za našu emisiju potvrdila da je njezino srce osvojio sinjski nogometaš Marko Čovo.

''To mogu potvrditi, sretna sam. Momak je super, na mjestu i to je najvažnije.'', rekla je. 

A iako već više od 10 godina ljubi korčulanskog odvjetnika Ivana Bačića, atraktivnoj Domeniki vjenčanje još nije ni na kraj pameti.

''Mislim da je najbitnije da uživaš i da nekako nisi opterećen time što ti drugi nameću i što društvo jednostavno očekuje od tebe. Netko je spreman za neke velike pothvate prvi mjesec, netko nakon 10 godina, a netko nikad i sve je to redu. To je stvar izbora.'', zaključila je Domenica. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezana vijest inMagazin Andrea Šušnjara prvi put progovorila o vezi sa samozatajnim Nijemcem koji se zbog nje preselio u Split: ''Običan je, normalan...''

Povezana vijest inMagazin Poznate Splićanke svojim će odabranicima uskoro izreći sudbonosno da: ''Zaljubljena sam kao što vidite, sve ide po planu''

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Danijela Dvornik objavila fotografiju u minijaturnom badiću: "Ljepota u svakom pogledu"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS