Divna obitelj

Perišićeva supruga Josipa oduševila objavom obiteljske fotografije, pratitelji su u komentarima posebno istaknuli jednu stvar

Ivan Perišić Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josipa Perišić je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj ona i suprug Ivan drže malenog Luku, a pratitelji su im u komentarima poručili da su predivna obitelj.

Naš nogometni reprezentativac i igrač talijanskog kluba "Inter" Ivan Perišić i njegova supruga Josipa prije nešto više od mjesec dana dobili su treće dijete, sina Luku čije su ime tek nedavno otkrili javnosti.

Nogometaševa supruga je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju gdje njih dvoje stoje jedan nasuprot drugog i u sredini drže malenog Luku.

U opisu je Josipa napisala: "Iznad svega...život".

Pratitelji ganuti objavom komentirali su:

 "Divni, predivni", "Najprije vam želim blagoslov a sa njime dolazi sve šta čovjeku treba ,neka vam mali princ donese još više ljubavi i sreće u vaš život", "Prekrasno, iz slike se vidi ljubav,povjerenje,sreća...Obitelj".

Bračni par Perišić zajedno već ima 9-godišnjeg sina Leonarda i 7-godišnju kći Manuelu, skupa su od srednjoškolskih dana i čini se da njihova je ljubav čvršća nego ikada.

Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. su u tajnosti imali i crkveno vjenčanje na Šolti. Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na prvom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS