"znači bilo je super"

Mladen iz TBF-a o događaju koji mu je ostao u magli: "Sjećam se samo da nas je dobro zabavio Zrinko Tutić"

Mladen iz TBF-a In Magazin 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mladen Badovinac iz grupe TBF uoči ovogodišnjeg Porina prisjetio se prijašnjih dodjela, a otkrio je i s kim bi od nominiranih volio surađivati.

Do dodjele nagrade Porin dijele nas još tri dana. Dvorana Gradski vrt u Osijeku priprema se za najveća glazbena imena, a grad Osijek domaćin je nakon dugih šesnaest godina. U Osijeku je prvi put dodjela održana 2005. godine u dvorani Zrinjevac, kad je Porin za pjesmu godine dobila grupa T.B.F. za "Nostalgičnu". Mladen Badovinac otkrio je čega se sve sjeća iz Osijeka 2005.

"A joooj, majko mila, pa ne sjećam se više uopće partyja, znači bilo je super. Sjećam se samo da nas je u atriju hotela Osijek dobro zabavio Zrinko Tutić nekim svojim pričama i da smo nazdravljali viskijem", kaže  Badovinac.

A jesu li predvidjeli toliki uspjeh pjesme "Nostalgična"?

"Nostalgična definitivno nosi veliku snagu u sebi i da je netko od nas uzeo vremena da razmisli o tome kakva će biti njena budućnost, vjerojatno bi zaključio da će prilično dugo odzvanjati eterom i postati soundtrack-om mnogih života, ali mi doista nikad to ne radimo već uživamo u trenutku i uvijek nam je najvažnije da pjesme koje napravimo prvenstveno usreće nas".

Ove godine su za Pjesmu godine nominirani Gibonni, Matija Cvek, Petar Grašo, Silente i Urban. Badovinc je otkrio čiji bi album kupio od ovih kolega, s kim bi snimio duet, a s kim bi odradio koncert: "Ne kupujem albume već odavno, to je pečat vremena, slušam ih na streaming servisima. Pa vjerojatno bi bilo baš lijepo bolesno da TBF, Silente i Cvek snime pjesmu skupa pa da onda i koncert odvalimo skupa. Kad kažem bolesno mislim to na najbolji mogući način".

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS