15. lipnja

Koncert Miroslava Tadića i Yvette Holzwarth na ljetnoj pozornici Zagreb Guitar Festivala

showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Tadić je gitarist, kompozitor te improvizator. U društvu poznate violinistice, skladateljice i vokalistice Yvette Holzwarth nastupit će 15. lipnja u Zagrebu.

Drugi u nizu koncerata na sedmom Zagreb Guitar Festivalu bit će onaj Miroslava Tadića i Yvette Holzwarth pod nazivom Balkan Melos. Koncert je na rasporedu u utorak, 15. lipnja u 20:30 sati. Kao i ostali koncerti, bit će održan na otvorenom i to na terasi zagrebačkog Boogalo kluba. Svoje mjesto na koncertu ovog poznatog gitarista, koji sve oduševljava svojom improvizacijom i miješanjem stilova te svjetski poznate violinistice, skladateljice i vokalistice, možete osigurati u sustavu Eventim.

Miroslav Tadić je gitarist, kompozitor te improvizator. Svoje formalno obrazovanje završio je u Sjedinjenim Američkim Državama. U svojoj karijeri izvodio je razne stilove, od barokne glazbe i glazbe klasičnih razdoblja do bluesa, jazza i rocka.

Posljednjih godina fokusirao se na razvijanju pristupa improvizaciji koji uključuje kombiniranje glazbe iz različitih izvora, uključujući baroknu, europsku klasičnu, sjevernoindijsku klasičnu te istočnoeuropsku folk glazbu.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS