donose šarm troglasne harmonije

Uzbudljive vijesti za sve ljubitelje retro glazbe: Trio Gelato Sisters priprema se za izlazak niza singlova i obrada popularnih domaćih skladbi!

Gelato Sisters Screenshot/Youtube

Članice Gelato Sisters, Neda i Sanja Parmać te Jana Valdevit donose prepoznatljivi šarm uske troglasne harmonije.

Swing trio Gelato Sisters priprema se za izlazak niza najnovijih singlova, obrada popularnih domaćih skladbi u njihovom stilu po kojem su jedinstvene na ovim prostorima.

Prvi u nizu predstavljamo "Tercu na tišinu" autora Sanina i Tibora Karamehmedovića i grupe Silente koja odiše melankonijom bossa nove.

Za aranžman, mix i mastering zaslužan je producent Tvrtko Hrelec.

Članice Gelato Sisters, Neda i Sanja Parmać te Jana Valdevit donose prepoznatljivi šarm uske troglasne harmonije.

Uz njih su i izuzetni glazbenici poput Gorana Delača na kontrabasu, Branimira Njikoša na bubnju, Mira Kadoića na saksofonu, Zvonimira Bajevića na trubi te Tvrtka Hreleca na klaviru. Singl je snimljen u Studiju Mikrofon.

Gelato sisters vjeruju da će njihova interpretacija oduševiti sve ljubitelje originalne pjesme, a i šire hrvatske publike te vas sve pozivaju na glazbeno putovanje koje budi nostalgiju, miluje uši i krijepi dušu.

Povezana vijest Clubzone Gelato Sisters ujedinile snage sa zanimljivim Big Bandom, a tu je i šaljiv spot o vječnoj igri živaca!

Povezana vijest Clubzone Zašto je Neda Parmać po drugi put u životu navukla vjenčani prsten i primila čak osam bračnih ponuda?

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nema šanse da pogodite na prvu koji je rođendan ova žena proslavila ove godine, zasjenila je sve na crvenom tepihu!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Supruga Dominika Livakovića objavila je njihovu novu obiteljsku fotografiju: ''Sve što sam ikad željela!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS