glazbeno putovanje

Epilogom Kuće bez krova zatvara se poglavlje autobiografskog albuma poznatog hrvatskog pjevača

Mile Kekin PR

Svoj svirani film s deset scena i jednim glavnim likom, Mile Kekin završava „Epilogom Kuće bez krova“.

Samostalni album Mile Kekina dobio je svoj epilog. Svoj svirani film s deset scena i jednim glavnim likom, Mile završava „Epilogom Kuće bez krova“, a završetak njegovog glazbenog putovanja pogledajte u videu.

„'Epilog Kuće bez krova' nova je pjesma i odjavna špica s poznatim tekstom na kraju istoimenog sviranog filma. U njoj pratimo epsku borbu između Darth Vadera i majke koja zove s balkona. Kao klinci smo buraz i ja, naime, često, i na nesreću našeg susjeda, iskorištavali njegov vinograd kao intergalaktičko bojište. Mnoge su nevine vinove loze u toj borbi stradale. Pjesmu stoga posvećujem generaciji klinaca prije video igrica koja se morala koristiti samo vlastitom golom maštom i tuđom imovinom“, rekao je Mile Kekin.

"Pjesma je snimljena kod Skansija koji potpisuje i produkciju pjesme, a spot je snimio njegov kolega producent", kaže Denis Mujadžić Denyken.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS