Opstali unatoč svemu

Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness uskoro će proslaviti 24. godišnjicu braka, a slove kao jedan od najidržljivijih holivudskih parova.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness jedan su od najizdržljivijih holivudskih parova, a unatoč zlobnim komentarima koji ih često prate zbog razlike u godinama, supružnici će uskoro proslaviti 24. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 ''Da, istina je...'' Popularni par posljednjim je postupkom potaknuo nova šuškanja, ipak se ne razvode?

Slavni ljepotan za časopis People otkrio je tajnu njihova uspješnog braka. Istaknuo je kako on i njegova 64-godišnja supruga uvijek pronađu vremena za sebe i uvijek jedno od drugoga uče nešto novo.

51-godišnji glumac kaže kako često "resetiraju" svoj brak kako se ne bi udaljili.

"Ljudi se mijenjaju tako da unatoč tome što smo 25 godina skupa, moramo se resetirati čitavo vrijeme. Uvijek se prisjetim kako je ona zabavna, predivna i pametna. Što dalje idemo, sve nam je bolje", rekao je Jackman.

Hugh Jackman prošle je godine ispričao kako je sreća što je njegova karijera krenula tek kasnije, kada je već bio sa svojom suprugom. Istaknuo je kako im je obitelj prioritet.

"Prije nego što smo postali roditelji, Debby i ja smo sklopili pakt da ćemo na svakom raskršću u životu, bilo ono veliko ili malo, jedno drugome uvijek pogledati u oči. Dogovorili smo se da ćemo u tim trenucima jedno drugo pitati je li to dobro ili loše za naš brak, a kad smo dobili djecu, pitanje je glasilo – je li to što se događa dobro ili loše za našu obitelj? I kad god je moguće, naravno, radimo samo ono što je za našu obitelj najbolje", rekao je glumac još prošle godine.

Deborra i Hugh upoznali su se 1995. godine na setu ABC-jeve drame ''Correlli''. Vjenčali su se godinu kasnije i posvojili dvoje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene