"jako se radujem!"

Spektakl se vraća u Zagreb, Aleksandra Prijović najavila još jednu Arenu!

Aleksandra Prijović Jure Miskovic/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Aleksandra Prijović obradovala je obožavatelje tako što je najavila još jedan spektakl u zagrebačkoj Areni koji će biti održan 25. studenog.

Nakon nevjerojatnih 5 rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni, gdje je oborila sve rekorde, regionalna zvijezda Aleksandra Prijović ponovno priprema spektakl u Zagrebu!

25. studenog zagrebačkom Arenom ponovno će zavladati emocije i atmosfera koju samo Aleksandra Prijović može i zna napraviti.

"Zagrebe, jako se radujem što se ponovno družimo! Jedva vas čekam!", poručila je omiljena pjevačica putem Extra FM-a.

Nakon nezapamćenog uspjeha regionalne turneje Od istoka do zapada, Aleksandra show vraća natrag u Zagreb. Publika zasigurno može očekivati noć punu strasti, energije i nezaboravan glazbeni spektakl.

Ulaznice su već u prodaji. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll se odvažila na hrabru promjenu izgleda, odrekla se zaštitnog znaka pa svima pokazala vještine zavodljivog plesa!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Svijet ga zna kao princa Williama, a ovo je lažno ime koje je koristio dok je bio na faksu!

Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

Povezana vijest inMagazin Ivana Kovač o svom putu preobraćenja: ''Svaki dan sam u crkvi, molim jako puno. Itekako postoje raj i pakao''

Povezana vijest Celebrity Ovako je zgodni glumac demantirao glasine o razvodu s 23 godine starijom kolegicom, a onda je svima pokazao impresivne mišiće!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS