top ili flop?

Ovako napuhane bokove nikad prije nismo vidjeli, pogledajte neobičnu suknju glumice o kojoj svi bruje

Zoe Saldana - 3 Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zoe Saldana na crvenom tepihu pojavila se u neobičnoj kreaciji, koja je mamila brojne poglede.

Američka glumica Zoe Saldana nosila je prilično ekstravagantnu kreaciju na premijeri druge sezone originalne serije servisa Paramount+ "Lioness" u Los Angelesu.

Naime, njezina duga crvena suknja s prorezom bila je napunjena sa strane i oblikovala je trokut. To je iskombinirala sa svilenom majicom dubokog dekoltea i otvorenim sandalama na potpeticu.

Inače, Zoe Saldana poznata je po ulogama u velikim filmskim franšizama kao što su "Avatar", "Čuvari galaksije" i "Zvjezdane staze".

Odrasla je u New Yorku i Dominikanskoj Republici, gdje je trenirala balet, što je značajno utjecalo na njezinu kasniju glumačku karijeru.

Postala je poznata kao Neytiri, plava ratnica iz filma "Avatar", te kao Gamora u Marvelovu filmskom univerzumu, a obje su uloge zahtijevale intenzivnu fizičku pripremu i često rad s CGI tehnologijom. Zahvaljujući tim ulogama, Saldana je jedna od rijetkih glumica čiji su filmovi ukupno zaradili više od 11 milijardi dolara na svjetskim kinoblagajnama.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Bivša uraganka u haljini s izrezom do struka pokazala novu figuru, svi su primijetili vidan gubitak kilograma!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Zavirite u luksuzni dom srpskog folkera u kojemu živi sa suprugom i kćeri, je li za ovaj raskoš opravdana vrtoglava cifra?

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je Nikolina Violina? Upoznajte ženu koja je obradom hita ''Moja Hercegovina'' dospjela do srca publike širom regije!

Povezana vijest Celebrity Internetom se širi novi jezivi video P. Diddyja s 13-godišnjom glumicom: ''Dolaziš večeras?''

Povezana vijest Celebrity Eva Mendes na svojim kćerima primjenjuje strogo pravilo koje se ne bi svidjelo svakom djetetu

Povezana vijest Celebrity Partnericu Zlatana Ibrahimovića rijetko viđamo u javnosti, a ovoga puta kamere jednostavno nije mogla izbjeći

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović oglasio se na društvenim mrežama nakon skandala sa suprugom, našalio se na njen račun: ''Srećom, ima još...''

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS