Seksi ili?

Slavu zahvaljuje poznatim roditeljima, ali i golišavim selfijima: Je li ovom fotkom malo pretjerala?

Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zoe Kravitz voli objavljivati provokativne fotografije na Instagramu, no ovom fotkom nadmašila je samu sebe.

31-godišnja glumica i model Zoe Kravitz karijeru je izgradila na račun poznatih roditelja, glazbenika Lennyja Kravitza i Lise Bonet, a danas je poznata i po golišavim selfijima koje obožava objavljivati na društvenim mrežama. 

Ova sitna, ali dinamitna tamnoputa dama mnoge neodoljivo podsjeća na svoju majku, glumicu Lisu Bonet koja je i sama znana kao ljubiteljica izazovnih modnih izdanja. Naime, Lisa se često na crvenim tepisima pojavljuje u seksi haljinama koje više otkrivaju no skrivaju, a sudeći po Zoe - jabuka ne pada daleko od stabla. 

Nakon što je na afterpartyju Oscara 2019. godine šokirala pojavivši se u mikro zlatnom topiću, Zoe je odlučila svojim fanovima i pratiteljima na Instagramu prirediti pravi show. Pozirala je tako potpuno gola sa sočnom, zrelom breskvom u ustima. 

Na fotki koju je objavila vide se i njezine sitne, ali brojne tetvaže, a u samo četiri sata dobila je preko pola milijuna lajkova. Iako je Zoe već u nekoliko navrata objavljivala senzualne selfije na kojima se erotično pigrava s hranom, ovom fotkom nadmašila je sve svoje prijašnje provokacije. 

Ipak, reakcije obožavatelja nisu bile nepodijeljene. Neki su se oduševili Zoeinim seksepilom, dok su drugi pak smatrali da je ipak malo pretjerala.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS