seksi glumci

Ovim ljepotanima teško je odoljeti, zbog njih su žene poludjele za turskim sapunicama

showbuzz DNEVNIK.hr

Markantni Burak Özçivit poznat je po ulozi Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom", dok se pravnik Can Yaman proslavio u godinu dana zbog serije "Između dvije vatre".

Posljednjih godina turske su sapunice stekle popularnost diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a žene su posebno osvojili markantni glumci. 

Među njima je jedan od najpoznatijih Burak Özçivit (35), koji se proslavio kao  u sapunici "Sulejman Veličanstveni" kao vojskovođa Bali-beg. Nakon te uloge žene su poludjele za njim, no na njihovu žalost on je zauzet i ljubi kolegicu Fahriye Evcen (34), s kojom je u braku od 2017. Supružnici su prošle godine dobili sina Karana. Burak je poznat i kao zvijezda sapunice "Bit ćeš moja", koja se emitirala na Novoj TV. 

Veliku popularnost u sapunicama stekao je i zgodni Turčin Ozcan Deniz (48), za kojeg mnoge obožavateljice ističu da je poput vina - što je stariji, to bolje izgleda. Zvijezda serija "Istanbulska nevjesta" i "Sudbina" prije dvije godine konačno se skrasila. Oženio se s 20 godina mlađom manekenkom Feyzom Aktan, a onda je dva mjeseca nakon ceremonije dobio sina Kuzeyja (2). 

Dok je Ozcan godinama gradio karijeru, Can Yaman (30) proslavio se gotovo preko noći. Glumac je pridobio simpatije gledatelja u serijama "Između dvije vatre" i "Džan". Iako je diplomirao pravo, Yaman je shvatio da se ne vidi u karijeri odvjetnika i uskoro je zaigrao prve uloge, a mnoge su obožavateljice sretne jer je otkrio da je baš gluma za njega. 

Ni Aras Bulut Inemli (29) nije prvotno htio biti glumac. Markantni Turčin, kojeg je domaća publika upoznala kao Metea u "Kako vrijeme prolazi" i princa Bajazita u "Sulejmanu Veličanstvenom", bavio se modelingom kada su ga zapazili producenti. Inače, Aras je diplomirao aeronutički inženjering, a trenutno nema djevojku jer je fokusiran na karijeru. 

Koliko je zgodan i popularan Kıvanç Tatlıtuğ (36), dokazuje njegov nadimak turski Brad Pitt. Bivši košarkaš pobijedio je na svjetskom natjecanju "Model World" 2001. i tako se počeo profesionalno baviti manekenstvom i glumom. Domaćoj publici poznat je po ulogama u sapunicama "Gumuš", "Bijeg", "Strasti Orijenta" te "Nebo i zemlja". Glumac je od 2016. u braku sa šest godina starijom stilisticom Başak Dizer i prošle se godine šuškalo da se par razvodi. Naime, pojavila se informacija da je su radili na prinovi i nikako nisu imali uspjeha, a onda je Kıvanç saznao da je ona uzimala kontracepcijske tablete. 

I Gürbeyju İleriju (32) uloga u "Sulejmanu Veličanstvenom" donijela je slavu koju je dodatno učvrstio u sapunici "Sudbina". Diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti, a ljubi kolegicu Ezgi Eyüboglu (32), koju je upoznao na setu. "Zajedno smo jako sretni. Volim pametne i jednostavne devojke, ali je najvažnije da ne glume nešto što nisu. Jako mi je važno da je djevojka iskrena, a najprije me može osvojiti osmijehom", istaknuo je glumac. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS