wow, kakva bomba!

Sve oči bile su uprte u ovu ljepoticu kada je prošetala u odvažnom izdanju s trakicama, je li ovime nadmašila samu sebe?

Zendaya Afp 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Zendaya je modnom kombinacijom odala počast glazbenici Cher. Inspirala ju je ona i za frizuru jer je upravu takvu nosila 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća.

Glumica Zendaya pojavila se na 39. ceremoniji prijema u kuću slavnih rock'n'rolla u senzacionalnoj modnoj kombinaciji kojom je odala počast Cher.

Sve oči bile su uprte u nju kada je prošetala u odvažnom zlatnom izdanju.

Minijaturni gornji dio modne kombinacije jedva joj je prekrio grudi, a trbuh joj je u potpunosti bio otkriven. Sve je krasio i duboki izrez kod nogu.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Haljina je bila inspirirana kultnim Cherinim izdanjem iz 1967. godine iz The Carol Burnett Showa.

Osim za modnu kombinaciju Cher joj je poslužila i kao inspiracija za frizuru. Zendaya je imala frizuru kakvu je Cher nosila 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Sevkin Instagram eksplodirao nakon što je objavila fotke u dekoltiranoj haljini: ''Muke ti ježove, od čega si ti?''

Nina Badrić pohvalila se posebnim društvom zbog kojeg su pljuštale samo pohvale: ''Nije svakome ovakva legenda...''

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Ova ljepotica unuka je Charlieja Chaplina!? Svi i dalje pamte njene vruće scene iz hit-serije!

Povezana vijest Zanimljivosti Kolega iz One Directiona ovom je gestom pokazao koliko ga je pogodila smrt Liama Paynea: ''Odlučio sam...''

Povezana vijest Zanimljivosti Doris Dragović napravila raspašoj na koncertu u Osijeku, na kojem je zablistala u izdanju s posebnim detaljima: ''Ovo blago...''

Povezana vijest Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!




 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS