Brojne poruke podrške

Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

Željko Pervan Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Željko Pervan na društvenim se mrežama javio iz bolnice, a otkrio je i što mu je.

Naš popularni komičar, scenarist i glumac Željko Pervan (61) zabrinuo je obožavatelja svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama.

Željko je objavio fotografiju na kojoj pozira ispred bolnice, uz koju je na Instagramu napisao: "Dragi moji fanovi, sutra idem na reparaciju srca. Ako preživim, vidimo se uskoro." Isto je potvrdio i na Facebooku: "...dakle, sutra slijedi generalka srca... 'Ko preživi, pričat će..."

U komentarima je dobio brojne poruke podrške.

"Sretno i brz oporavak", "Vratite se još jači", "Profesore, nemojte im biti na smetnji tamo dugo, što brži oporavak", "Velika podrška i samo pozitivno kao što ste i dosad bili", "Sretno i brz oporavak najvećoj legendi, našem Hrvatskom Chucku Norrisu, živjeli vi meni 100 godina i da vas što prije gledamo na malim ekranima, nitko to ne zna ko vi", "Sretno, direktore univerzuma", pisali su mu zabrinuti obožavatelji, a javio mu se i kolega iz kultne "Večernje škole".

Povezana vijest Nekad i sad Ekipa iz legendarne "Večernje škole" na okupu nakon dugo vremena, fotkom su probudili nostalgiju: "Jedan zauvijek nedostaje!"

"Drži se, Žakso, i ja sam na je", napisao mu je Damir Folnegović, koji je glumio Blaža.

Inače, Željko je s originalnom postavom "Večernje škole", koju je ponovno okupio nakon 15 godina, prošle godine održao oproštajnu turneju "Večernja škola – Posljednja Večernja".

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Naša mlada harmonikašica objavila je pjesmu s kojom se nije plasirala na Doru, bi li Baby Lasagna imao konkurenciju?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS