"Već 50?!"

Pogledajte detalje raskošne rođendanske proslave Željka Joksimovića, supruga Jovana priredila mu je feštu za pamćenje!

Željko Joksimović (Foto: PR) PR 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Željko Joksimović proslavio je 50. rođendan samo dva dana nakon što je napunio Arenu Zagreb i održao koncert za pamćenje.

Željko Joksimović proslavio je sa stilom svoj 50. rođendan, a proslavu mu je u jednom prestižnom beogradskom lokalu organizirala supruga Jovana Joksimović.

"Ja znam kako unutra sve izgleda, on nije htio slaviti rođendan, ali ja mislim da se 50. mora obilježiti. Ja u rođendanima uživam, hvala svima koji ste došli. Uživajte i vi, sada ćemo vam poslati neko piće", pozdravila je Jovana okupljene novinare, prenosi Blic.

Novinare je pozdravio i dobro raspoloženi slavljenik, koji je pritom otkrio i što je sam sebi poželio.

"Poželio sam sebi zdravlje. Kako već 50? Vidjet ću kad prespavam večeras hoće li sutra biti nešto drugačije. Jovana mi je svašta nešto poželjela, a poklonila mi je nešto jako dobro", izjavio je Željko.

Jovana je na proslavu stigla u kratkoj crvenoj haljini i bijelom kaputiću, dok se Željko odlučio za crno odijelo i bijele tenisice.

Fotografije s proslave pogledajte OVDJE

Veliku pozornost plijenili su Željkovi roditelji Vesna i Branislav Joksimović, koji se rijetko pojavljuju u javnosti, a među gostima je bio njegov menadžer Bane Obradović, koji je stigao s povećim poklonom u rukama.

Željko je dva dana prije rođendana održao koncert za pamćenje u Areni Zagreb, ujedno prvi nakon više od 500 dana bez velikih koncerata.

"Ovo je zaista prava prilika da se na dobar način vratimo u stare vode, da se družimo s publikom i da doživimo jednu vrstu katarze. Ne samo ja, nego cjelokupna moja ekipa, svi koji su na sceni i oko scene da se osjete ponovno živima", izjavio je Željko uoči koncerta.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 inMagazin Talentirana Hrvatica progovorila o vezi s našim glumcem: ''Prvo što je napravio, nazvao je Gabrielu i rekao joj da mu fali''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS