dobar razlog za izlazak

Kerum i njegova Fani nakon dugo vremena skupa su snimljeni u javnosti, jedna stvar kod njih ovaj put nikako nije mogla izostati!

Željko Kerum Ivan Perić/Cropix 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Željko i Fani Kerum snimljeni su na utakmici Hrvatske i Turske u Osijeku, a na koju su poveli i djecu.

Bivši splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum pratio je s tribina osječke Opus tribine utakmicu između Hrvatske i Turske, a društvo mu je pravila supruga Fani i njihova djeca.

Fotografi su ih snimili kako ne baš raspoloženi gledaju susret, ozbiljnih i pomalo razočaranih lica, ali s navijačkim rekvizitima. 63-godišnji Kerum nosio je šiltericu s natpisom "Hrvatska", dok je 39-godišnja Fani imala kockastu majicu ispod tamnoplavog sakoa.

Fani je ovo bilo jedno od rijetkih pojavljivanja u javnosti pa nije čudo da je i ovaj put privukla veliko zanimanje.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko iz prvog braka ima sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari grudi prekrila biserima, ali trbuh je jedino u što se gledalo: ''Definicija najbolje verzije sebe!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić golišavom fotografijom javila se iz Barcelone, fanovi se ne mogu nadiviti njezinom savršenom tijelu, ona tvrdi da ne koristi filtere!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS