Gori sve!

Žanamari uskočila u najmanji mogući bikini i napravila potpunu pomutnju: "Ne mogu, gasite Instagram!"

Žanamari Perčić Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Žanamari Perčić u limun žutom badiću pokazala apsolutno sve atribute, a pratitelji ne mogu doći sebi od uzbuđenja.

Pjevačica Žanamari Perčić zapalila je Instagram svojom novom objavom u atraktivnom izdanju.

Pozirala je u limun žutom bikiniju na stijenama i pokazala svoju bombastičnu figuru i bujnu stražnjicu u tanga donjem dijelu. 

Odmah joj je prva komentar uputila influencerica Ella Dvornik: "Ne mogu, gasite Instagram", dok joj je voditeljica Ecija Ivušić poručila: "Ljepotice".

"Goriš bebo", "Woow, predivna", "Odličan kupaći", "Ajmee", "Lijepo tijelo", "Najbolja fotka ikad", nizali su se komplimenti sa strane pratitelja. 

Među komentarima se može pronaći i hrpa stranih komentara, što je dokaz da se Žanamari svojim nevjerojatnim stasom probila i dalje od granica Hrvatske, a to nije nimalo sporno s obzirom na utrošeno vrijeme i trud u teretani, koju pjevačica često posjećuje.

Žanamari na Instagramu prati 184 tisuće ljudi, a ona svakodnevno dijeli intrigantne objave koje njezine obožavatelje ostavljaju bez daha. 

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!

  1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Zanimljivosti Svi ga znamo kao Alena Islamovića, no to nije njegovo pravo ime, a poznato je i zašto ga je promijenio: "Nema ništa čudno u tome"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS