"Komad i pol"

Žanamari se pobrinula da malo podigne kratku opravicu, a i tijesni dekolte s izrezom je tu: "Blago gosponu koji te mazi i pazi"

In Magazin: Žanamari Perčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Žanamari Perčić objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom.

Žanamari objavila fotku u ultrakratkoj haljinici, a i tijesni dekolte sa zanimljivim izrezom je tu: "Izgledaš kao iz raja!"

Pjevačica Žanamari Perčić ugrijala je prve proljetne dane svojih pratitelja na Instagramu objavivši fotografiju koja je svima oduzela dah.

40-godišnja Žanamari pozirala je u kratkoj haljini sa zanimljivim dekolteom, koji je jedva obuzdao njezine bujne obline.

"Sve žene u meni žive kad si tu", napisala je uz objavu.

"Tropska ljepota", "Izgledaš sjajno", "Prestani biti tako savršena", "Proljeće, jel da?", "Predivna kao uvijek", "Wow, djevojko", "Sviđa mi se", "Ova haljina kao da je stvorena za tebe", "Komad i pol", "Top žena", "Sva moćna", "Super ste, blago gosponu koji te mazi i pazi", "Zračiš ljepotom", "Savršena dama" poručili su joj u komentarima.

Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. i godinu dana kasnije izdala svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Sjećate se Jure Stublića? Nakon dugo vremena se pojavio u javnosti, a zbog jednog detalja rijetki su ga prepoznali!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS