U luksuznom odmaralištu

Žanamari objavila seksi fotografiju iz bazena, u minijaturnom bikiniju pokazala je sve svoje čari!

Žanamari Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Žanamari Perčić objavila je fotografiju na kojoj pozira u bazenu u bikiniju leopardova uzorka.

Pjevačica Žanamari Perčić (41) slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a tu titulu redovito opravdava svojim objavama na društvenim mrežama.

Sada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bazenu, u seksi bikiniju leopardova uzorka, a pobrinula se da njezine obline i isklesano tijelo budu u prvom planu.

"Mačka broj 1", "Mamice", "Do vrenja", "Prekrasna", "O moj bože", "Savršena", "Bomba", pisali su joj oduševljeni fanovi.

Žanamari je pratiteljima na Instagramu otkrila i da se odmara u jednom luksuznom odmaralištu u Tomislavgradu.

Pjevačica inače cijele godine naporno radi na liniji u teretani, a rezultati se itekako vide.

"Pa, ja zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim, ili da liječim komplekse. Bilo mi je bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u teretanu, nakon ta tri sata napokon se osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje", ispričala je jednom prilikom u IN magazinu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Evo kako je Meghan Markle provela krunidbeni vikend, snimljena je bez Harryja, koji joj je dojurio iz Londona

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS