Ovo nije normalno!

Vruća fotka Žanamari bacila je u drugi plan ono što je zapravo željela reći: ''Znala sam da ćeš ga ti jedina pročitati!''

Žanamari Perčić Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Žanamari Perčić raspametila je svoje fanove novom izazovnom fotografijom u dvodijelnom bikiniju koji je naglasio njenu istreniranu pozadinu.

Pjevačica Žanamari Perčić pokazala je svoje zavodljive obline u dvodijelnom badiću i tako privukla apsolutnu pozornost svojih pratitelja.

"Bilo je i većih problema pa ih nismo riješili", napisala je u opisu, a pored viđenog rijetki su reagirali na napisano, pa je Žanamari ovako reagirala na komentar kolegice koja je opis primijetila. 

''Znala sam da ćeš jedina ti pročitati opis'', osvrnula se. 

A u komentarima se našla i pjevačica Pamela Ramljak koja joj je uputila emotikon goruće vatrice, a isto je komentirala i voditeljica Ecija Ivušić te pjevačica Neda Parmać.

"Goriš", "Top model", "Motivacijo", "Izgledaš savršeno", "Jako lijepa", "Prezgodna", pisali su joj njezini pratitelji ispod komentara.

Iza ovakve savršene figure stoji naporan rad i trud u teretani, ali i zdrava prehrana koju Žanamari često objavljuje na svojim storijima.

Nedavno je za In Magazin otkrila i koliko vremena provodi u teretani.

"Pa, zapravo, ja ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko radi tog nekog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s tim ili da liječim komplekse, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa i svaki dan kad odem u gym, nakon ta tri sata se napokon osjećam iznivelirano i onda mogu funkcionirati dalje", ispričala je Žanamari.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS