wow!

Žanamari prošetala u opasno kratkoj haljinici i pokazala zavidne obline, komentaru nije odoljela ni Nives Celzijus

showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić svakom novom fotkom izazove pravu pomamu na društvenim mrežama, a svoje utegnuto tijelo ovoga je puta pokazala u opasno kratkoj haljinici.

Naša pjevačica Žanamari Perčić redovito se na Instagramu hvali utegnutom linijom, na kojoj joj mnogi zavide, a još je jednom pokazala svu raskoš svojih oblina.

"C'est la vie", napisala je pjevačica u opisu fotke na kojoj pozira u opasno kratkoj haljinici i visokim čizmama do iznad koljena. Sunčani dan iskoristila je za šetnju gradom, a na njezino tonirano tijelo rijetki su ostali imuni.

"Maco", komentirala joj je kolegica Nives Celzijus. "Nevjerojatna si", "Pametna i samouvjerena", "Prekrasan stil imaš", "Blago tvojim fotografima, njima nije teško napraviti dobru fotku", "Izgledaš savršeno", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. i godinu dana kasnije izdala svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tatjana Jurić vrckavom objavom otkrila da slavi rođendan, pratitelji joj poručili da znaju zašto izgleda toliko mlađe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS