prirodna ljepotica!

Jovana Joksimović uhvaćena bez šminke, ovako izgleda prije nego što počne s poslom i pojavi se na ekranima

Željko Joksimović PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Jovana Joksimović uhvaćena je bez šminke kod frizera, a svoje pratitelje ugodno je iznenadila prirodnim izgledom u 42. godini.

Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića, pokazala je da i u 42. godini života izgleda poprilično dobro bez šminke.

Naime, dok se kod frizera pripremala za emisiju, snimljena je u dosad neviđenom izdanju, a njezine potpuno prirodne fotografije možete pogledati ovdje.

Pratitelji s društvenih mreža složili su se da voditeljica Jovana izgleda besprijekorno dobro, ali i da joj šminka zbilja uopće nije potrebna. Srpska voditeljica iz emisije u emisiju trudi se izgledati što bolje, a to joj zbilja i uspijeva.

Prisjetimo se, supružnici su u braku od 2012. godine. Par je u travnju 2014. godine dobio sina Kostu, a u listopadu 2017. godine rođene su njihove kćeri blizanke Ana i Srna. 

Prošle nedjelje Jovana je napunila 41. godinu te je za medijsku kuću Blic izjavila: "Ja u rođendanima uživam, to svi znaju. Volim ih, što ne bi slavili takvu jednu stvar?"

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS