''a da ne spominjem...''

Vlatka Pokos se obrušila na lažne prijatelje: "U Hrvatskoj svi nešto očekuju mukte, poručujem da više ne računaju na mene''

Vlatka Pokos Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

U objavi kojom je najavila novi singl "Kad te boli", Vlatka Pokos dotaknula se stanja u glazbenoj industriji.

Vlatka Pokos najavila je povratak na glazbenu scenu.

Ovih dana, svjetlo dana ugledat će njezin novi singl "Kad te boli", u čijem stvaranju su joj pomogli članovi grupe Groovetastic i DJ Mental Blue. Pokos im se zahvalila na njihovoj iznimnoj suradnji, profesionalnosti i ljudskosti na Instagramu, poručivši: "Ove kvalitete je iznimno teško pronaći u današnje vrijeme u Hrvatskoj."

U istoj objavi dotaknula se stanja u glazbenoj industriji.

"Ljudi mi često prilaze s pitanjima tipa, zašto ne pjevam i ne snimam spotove te zašto radim običan posao u Irskoj. Očito žive u iluzijama i misle da je čovjek imućan ukoliko je slavan. Zasigurno ne u Hrvatskoj", započela je Pokos svoju objavu. "Potpuno pogrešna percepcija koja nema puno veze s realnošću. A ja sam vrlo realna osoba i vise puta sam javno govorila o ovom problemu."

Isto tako, dotaknula se i međuljudskih odnosa i iskorištavanju:

"Kad ste u Hrvatskoj “slavni”, to znači da vas svi žele na neki način iskoristiti, a niti slučajno podržati u umjetničkom radu i stvaranju. Naime, produkcija novih pjesama i spotova košta! Nažalost, moji poznanici; vlasnici restorana, salona, kafića itd. isključivo cijene samo vlastiti proizvod, a moje marketinške usluge nimalo. Jedna masaža, frizura ili ručak nikako se ne mogu mjeriti sa vrijednošću reklame koju dobivaju preko mene, a koju, očito, nimalo ne cijene. Naravno, svi se žele pohvaliti poznanstvom sa mnom, poslikati i izreklamirati svoj business."

"U Hrvatskoj svi nešto očekuju mukte; da ne spominjem one koji uz to imaju i prljave ideje i insinuacije", poručila je Vlatka Pokos, dodavši: "Svoj projekt ću financirati sama, bez ičije podrške, ali poručujem raznim ''prijateljima'' kojima sam učinila brojne marketinške usluge da više ne računaju na mene."

Vlatka Pokos je donedavno bila u vezi s bivšim ragbijašem Većeslavom Holjevcem, a nakon prekida veze preselila se izvan Hrvatske.

Što se poručila Vlatka Pokos nakon prekida, otkrijte OVDJE.

Zašto je Instagram izbrisao jedan od njezinih videa, saznajte OVDJE.

Svih izdanja Vlatke Pokos prisjetite se OVDJE.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Kći Nede Ukraden prava je ljepotica, a pjevačica ne krije koliko je ponosna na svoju nasljednicu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seve ponovila hlače o kojima su svi pričali, a poslije nje nosila ih je i Karleuša: ''Najženstvenije živuće biće trenutačno!''

Kandidatkinja koja se nekoć borila s poremećajem prehrane žiri MasterChefa osvojila ribljim jelom: ''Tanjur je bio savršen, već dugo nismo...''

Sjećate se Kome iz naše humoristične serije? Od njegove uloge prošlo je 16 godina, a ovako izgleda danas!

Stvarna priča od koje ćete se zbilja naježiti: Ubili su vlastite roditelje pa otišli u kino!

Najtajanstveniji par Hollywooda ljubav je dugo negirao, a kemija se rodila nakon strastvenih scena u zajedničkom filmu!

Pogledajte kako stan naše pjevačice izgleda nakon renovacije, nalazi se u strogom centru Zagreba!

Legendarni Indiana Jones zabrinuo fanove, kamere su uhvatile trenutak koji nikome nije bilo drago vidjeti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS