Baš lijepe vijesti!

Došlo vrijeme da se momci žene: Još jedan glumac iz serije "Na granici" stao pred oltar!

Mirko i Mateja Ilibašić (Foto: Studio Fokus) Studio Fokus 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Mirko Ilibašić vjenčao se sa svojom odabranicom Matejom Lončarević.

Čini se da su vjenčanja postala hit među glumačkom ekipom serije "Na granici".

Naime, nakon glumca Siniše Ružića pred oltar je stao i osječki glumac Mirko Ilibašić. Glumac kojeg hrvatski gledatelji znaju i kao Dadu vjenčao se sa zaručnicom Matejom Lončarević nakon nešto više od dvije godine veze.

Mirkovo i Mateino vjenčanje održano je u crkvi svetog Izidora u Širokom Polju, a svadbeno je slavlje pred tristotinjak uzvanika održano u Đakovu, gdje ih je zabavljao Tamburaški sastav Bisernica. Među uzvanicima je bio i Mirkov kolega iz serije Petar Puškarić, koji se našao u ulozi barjaktara.

Matea je blistala u raskošnoj vjenčanici dizajnera Ronalda Joycea koju nije dugo morala tražiti s obzirom na to da je njezina majka vlasnica salona vjenčanica u Osijeku, dok je Mirko svoje odijelo nabavio preko granice, vjerojatno kako bi to učinio i sam Dado, priznao nam je sa smiješkom. 

"Što se tiče života sada kada smo muž i žena, nije se skoro ništa promjenilo jer već godinu dana živimo skupa, samo smo teži za koji gram zbog prstenja. Mateja se vratila svom poslu vizualnog menadžera u jednoj zagrebačkoj trgovini, a ja sam trenutno na otoku Braču, gdje imam turneju s predstavom 'Djed i Karlo' u režiji Mire Čabraje i produkciji kazališta 'La La Land'", rekao nam je Mirko u telefonskom razgovoru i dodao kako jedva čeka medeni mjesec u Zanzibaru, na koji putuju 17. kolovoza ove godine. 

Uz to nam je otkrio i kako ove godine planira upisati MA studij glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

"Želim upotpuniti svoje školovanje i možda tako dobiti priliku da se pokažem na zagrebačkoj kazališnoj sceni", ispričao nam je svoje želje i planove. 

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS