"zaljubljenici su u ovaj grad"

Svjetska elita uskoro stiže u hrvatski turistički biser, a Dnevnik Nove TV doznaje sve detalje!

U Dubrovnik još malo stiže najveća svjetska elita, a građani na ovaj događaj gledaju sa simpatijama jer mladenka vuče i konavoske korijene.

Dubrovnik se priprema za vjenčanje godine te će se sin slavnog pjevača Roda Stewarta vjenčati s Amerikankom hrvatskih korijena, Nicole Artukovich.

Na glamuroznu svadbu Dubrovčani gledaju sa simpatijama jer mladenka djelomično vuče i konavoske korijene.

Inače, par je dobro upoznat s Dubrovnikom koji su 2020. posjetili s glazbenikom i njegovom suprugom Penny Lankester.

Koliko Stewarti vole Hrvatsku, za Dnevnik Nove TV otkriva organizatorica vjenčanja godine Paula Janović.

"Njih dvoje su divni ljudi. Vrlo nezahtjevni i vrlo jednostavni zaljubljenici u ovaj grad. Svake godine su tu i njime je sve poznato", rekla je Pula. 

"Pokrivamo sve segmente vjenčanja, tako da na sam dan, mi smo spremni i nema nikakvih problema", dodala je.

Vjenčanje je prokomentirao i ugostitelj Mirko Raguž.

"Drago mi je da je ta njegova buduća gospođa iz Konavala, a to je isto jedna reklama za ovo mjesto jer cijeli svijet to gleda i sluša", rekao je Mirko. 

Podsjetimo, Nicole je svoju vjenčanicu pronašla također u Hrvatskoj, i to u salonu Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Povezana vijest Celebrity Još malo do vjenčanja godine u Dubrovniku, na koje stiže najveća svjetska elita!

Povezana vijest Celebrity Rozga se pohvalila fotkom u društvu svjetski poznatog glazbenika, prizori njih dvoje u zagrljaju obišli su svijet

Povezana vijest Celebrity Tonči Huljić upoznao je svjetsku glazbenu legendu, pa sve nasmijao komentarom uz fotke: ''Nekad idol, a danas obojica djedice''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Uspjeh Baby Lasagne na glazbenim ljestvicama ne prestaje: Prvi je na hrvatskoj listi, a evo koji po redu se nalazi i na svjetskoj razini!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Matiju Vuicu pet mjeseci nakon smrti partnera dočekalo neugodno iznenađenje na društvenim mrežama: "Oduzeli ste mi zadnju utjehu i tračak radosti"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS