Čestitamo!

Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

Snježana Mehun In Magazin 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Snježana Mehun i Franz Schillinger vjenčali su se na Kornatima gdje su okupili najbliže prijatelje i članove obitelji.

Snježana Mehun i Franz Schillinger vjenčali su se na predivnim Kornatima, a na Instagramu su osvanule i prve fotografije i snimke sa svečane ceremonije na kojoj su izgovorili sudbonosno da.

Ecija Ivušić je među prvima na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju i snimke mladenke koja je zablistala u jednostavnoj bijeloj haljini s prorezom, dok je mladoženja bio elegantan u svjetlom odijelu.

Svečana ceremonija održana je ispred male kapelice pored mora, a buket je uhvatila upravo Ecija čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Snježana i Franz vjenčanje su odlučili organizirati u zadarskom arhipelagu kojeg obilaze jahtom, a na Instagramu njihovi poznati uzvanici objavljuju bajkovite storije sa slavlja koje je počelo dan prije samog vjenčanja. Među gostima su se uz Eciju Ivušić i njezinog dečka Gorana Beloševića, našli i Nives Celzijus, Ana Rucner, Antea Kodžoman i brojni drugi.

Par se zaručio na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda još nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a na društvenim mrežama često si izjavljuju ljubav i objavljuju zajedničke fotografije.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nives na Instagramu pokazala tijesnu opravicu koju je odabrala za vjenčanje Snježane Mehun, ona kaže da je spremna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS