prava su atrakcija

Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Kelsey Merritt, Shanina Shaik i Jasmine Tookes uživale su u ispijanju pića, okidanju selfieja i sunčanju na luksuznoj jahti u Miamiju.

Dok pandemija koronavirusa i dalje traje te se većina pridržava mjera opreza, poznate ljepotice ni to ne sprječava da se posljednjih mjeseci druže na luksuznim jahtama. 

Neke od Viktorijinih anđelica su se u siječnju okupile na omiljenom otoku za odmor bogatih i slavnih St. Barthsu, a sad su odabrale bliže mjesto. Sara Sampaio (29), Lais Ribeiro (30), Kelsey Merritt (24), Shanina Shaik (30) i Jasmine Tookes (30) snimljene su u nedjelju kako uživaju na jahti u Miamiju. 

Zanosne manekenke, čije su revije donjeg rublja Victoria's Secret nekad gledali milijuni, su se odlično zabavljale dok su ispijale pića, okidale selfieje i sunčale se u bikinijima na palubi. Divnim vikendom su se sve pohvalile i na svojim Instagram profilima. 

Inače, Sampaio je od 2015. u vezi s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem. Posljednjih mjeseci plijenila je pozornost svojim zapuštenim izdanjima, ali i fotografijom pokraj slapa koja je trebala biti seksi, no neki su joj se rugali da se zaigrala s fotošopom.

Tookes se prošlog ljeta pohvalila da se zaručila s Juanom Davidom Borrerom i pokazala svoj prsten s dijamantom od sedam karata čija se vrijednost procjenjuje na oko 250.000 dolara. Skupa su od 2016., a Borrero je direktor za međunarodno tržište aplikacije Snapchat.

Lais je zaručena za košarkaša Joakima Noaha (35) i par privlači pozornost svojim seksi, utreniranim tijelima kad god se zajedno pojave na plaži. Noah trenutno igra za Los Angeles Clippers.

Shaik je sredinom 2019. dobila medijsku pozornost nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od DJ-a Ruckusa (36). Naime, par je bio tek godinu dana u braku. Manekenka je navela kao razlog rastave nepomirljive razlike i tražila novčanu potporu od bivšeg muža, iako se njezina imovina procjenjuje na 10 milijuna dolara. Shanina je prošle godine viđena na Ibizi s novim dečkom, poduzetnikom Seyedom Payamom Mirtorabijem (38).

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Sud presudio u korist Severine u sporu koji je pokrenula tijekom borbe za skrbništvo o sinu Aleksandru

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS