melem za oči

Za Viktorijinom anđelicom i zgodnom prijateljicom okretala se cijela plaža, a ovakve prizore prošlo smo ljeto mogli gledati i u Hrvatskoj!

Lais Ribeiro - 5 Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Lais Ribeiro i njezina zgodna prijateljica plijenile su poglede na plaži u Rio de Janeiru.

Brazilski top-model i bivša Victorijina anđelica Lais Ribeiro plijeni poglede gdje god se pojavi.

Tako nikome nije mogla promaknuti na plaži u Rio de Janeiru, gdje je ponosno pokazala svoje vitko tijelo u sićušnom bikiniju s tangama, a poglede je plijenila i njezina jednako golišava prijateljica.

Djevojke se na znatiželjne poglede nisu obazirale, a Lais je čak izmijenila i nekoliko poza za paparazze.

Inače, Ribeiro je u srpnju prošle godine uplovila u bračnu luku s košarkašem Joakimom Noahom, a prije toga je slavila djevojačku u Hrvatskoj. Tada su joj se pridružile i druge kolegice manekenke, pa smo i na našim plažama mogli gledati slične atraktivne prizore.

Lais je i majka 15-godišnjeg Alexandrea, kojeg je rodila kada joj je bilo samo 17. U to je vrijeme pohađala medicinsku školu te su ona i sin živjeli u teškom siromaštvu, dok na nagovor prijateljice nije ušla u svijet mode.

2015. godine prijavila se za agenciju Victoria's Secret, koja ju je prihvatila te je ubrzo postala i Victorijina anđelica, a 2017. godine imala je čast nositi najpoznatiji grudnjak na svijetu, koji svake godine ima privilegiju nositi neka od Victorijinih anđelica.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Richard Gere davne 2006. godine posjetio je Hrvatsku, a s njim se družila i naša bivša misica koju su mnogi zaboravili!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS