''DOBILI SMO POSAO''

Gradonačelnik Tomašević zapjevao s Grašom na bini, hit-snimku objavila je Viktorija Rađa na Instagramu!

Viktorija Rađa, Tomislav Tomašević, Petar Grašo Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Viktorija Rađa na društvenim mrežama podijeila je video na kojem se popela na pozornicu pa zapjevala s Grašom. Bio je tu i gradonačelnik Zagreba.

Gala večer uoči Memorijalne utakmice za Dražena Petrovića okupila je brojna poznata lica. Viktorija Rađa na društvenim mrežama objavila je dašak atmosfere, a sada je poznato i tko je zapjevao za sve okupljene.

Naime, supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe na Instagramu je podijelila snimku na kojoj pjeva Petar Grašo. U jednom trenutku na pozornici su mu se pridružili Viktorija i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Grašo je izvodio pjesmu ''Ako te pitaju'', a Viktorija i Tomislav su mu bili prateći vokali.

"Prijavili smo se poslije u backstage Tomislav Tomašević i ja, i dobili posao", napisala je Viktorija u opisu snimke.

Grašu je iz publike gledala i trudna supruga Hana Huljić, a kako je izgledala pogledajte OVDJE.

Pozirala je sa šogoricom koju nemamo priliku često vidjeti u javnosti. Više o sestri Petra Graše pročitajte OVDJE.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Samo Karleuša može ovime prekriti grudi i prošetati ulicom, čudo je kako je sve ostalo na jednom mjestu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Rakitić i njegova Raquel objavili romantične fotke s luksuzne jahte, nasred mora pao je i strastveni poljubac!

Povezana vijest Celebrity Viktorija Rađa mamila je poglede u uskoj haljini, a suprug Dino na posebnoj večeri sreo je i starog prijatelja, svima dobro poznatog

Povezana vijest Celebrity Sestra Petra Graše napravila iznimku i stala pred kamere, uspjela je zasjeniti i Hanu Huljić

Povezana vijest Celebrity Hana Huljić u elegantnom izdanju istaknula poveći trudnički trbuh, društvo joj je pravila i šogorica koju nemamo priliku često vidjeti!

Povezana vijest Celebrity Našim košarkašima na posebnoj večeri društvo su pravile samozatajne supruge, nemamo ih često priliku vidjeti

Povezana vijest Celebrity Zrinku Cvitešić rijetko viđamo na javnim događajima u Hrvatskoj, ali evo s kim je ruku pod ruku stigla na ovu posebnu gala večer

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS