vole se kao i prvog dana

Victoria Beckham podijelila fotografije iz mlađih dana s Davidom, tada su imali potpuno drugačiji imidž

Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Victoria Beckham je povodom Valentinova podijelila dvije zajedničke fotografije nje i Davida iz mladosti.

Victoria Beckham sve je iznenadila svojom novom objavom u kojoj je suprugu Davidu na poseban način čestitala "Dan zaljubljenih".

Naime, objavila je dvije njihove fotografije iz mladosti na kojima se grle. Victoria je tada imala kratku crnu kosu te nije nanosila puno šminke. Bila je potpuno ležerno obučena. 

David na fotografiji pozira sretan sa šiltericom na glavi. Ima dužu plavu kosu, a brade tada kao da nije ni imao u usporedbi s danas.

"26 godina i još uvijek si moje Valentinovo. Volim te puno", poručila mu je Victoria u opisu.

Na toj fotografiji David je pratitelje podsjetio na njihovog sina Romea : "Ne vidim Davida, vidim samo Romea", "Ovo je Davidov brat blizanac Romeo", "Ovo je Romeo, ne David".

"Preslatki ste", "Divan par", "Najveća ljubav", "Sijate", "Prekrasni", pisali su u nastavku oduševljeni obožavatelji.

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls. Zajedno imaju sina Brooklyn, Romea te kćeri Harper i Cruz.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Grubnić se pohvalio hrpom raskošnih poklona koje je dobio za Valentinovo, posebno se istaknuo očaravajući buket ruža!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS