Svaka čast!

Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

Vesna i Đole Đogani - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Vesna i Đole Đogani ovog ljeta pohvalili su se brojnim fotografijama u kupaćem kostimu, a to kako izgledaju u svojim godinama sve je iznenadilo.

Vesna (46) i Đole Đogani (63) jedan su od najskladnijih parova na regionalnoj sceni, a razlika u godinama nikada im nije predstavljala problem.

Svi ih dobro poznaju kao duo koji nastupa pod imenom ''Đogani'', a najviše oduševljava to kako izgledaju u svojim godinama. Vesna u kupaćem kostimu izgleda kao djevojka, a Đole je u top-formi i u sedmom desetljeću života. 

Ovog ljeta pjevačica se često hvalila fotografijama s plaže, a njezinu fantastičnu figuru pogledajte u nastavku. 

Na nekim fotografijama pridružio joj se i partner, koji bi posramio i neke upola mlađe muškarce.

Fotografi Blica prošle su ih godine također uhvatili na plaži, a fascinantno je kako sjajno izgledaju i kad ih se uhvati nespremne. Te fotografije pogledajte OVDJE.

Malo tko zna da Vesna i Đole unatoč dugogodišnjoj ljubavi nikada izgovorili sudbonosno da, ali i da je glavni krivac za to upravo ona.

''Zato što nećemo, ja neću, ne pada mi na pamet! Nažalost, to su neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se nekako drže toga kao da je to jako važno, prave ogromne svadbe i puno toga tu bude, a život je zapravo ono što se poslije događa. Ranije sam čak imala strah od toga da bi to možda prekinulo naše trajanje i ljubav, strast i sve ostalo. Sada sam u fazonu da mi to neće potvrditi ljubav i poštovanje'', rekla je ranije za ''Grand'' Vesna i priznala da joj nimalo ne smeta što je njezin dragi ne oslovljava sa ''supruga'' u javnosti.

''Ne oslovljava me tako, ali znam da me puno hvali kad nisam tu'', rekla je.

Inače, uz njihove hitove odrastale su generacije, a upravo neke od njih otpjevali su i kao gosti Aleksandre Prijović na jednom od koncerata u Varaždinu.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Vratio se tužni Affleck! Ovako očajnog nismo ga dugo vidjeli, sreća zbog razvoda očito nije dugo potrajala

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Ove su zvijezde smršavjele uz pomoć kontroverznog lijeka koji je potpuno deformirao njihova lica!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik brisala suze na video pokojnog oca i svoje kćerkice: ''Želim peticiju, ja ću umrijeti...''

Povezana vijest Celebrity Ubojiti dekolte Eve Longorie sve je o čemu se priča s revije u Parizu, ovoj ženi godine ništa ne mogu!

Zvijezda naše nove serije u mini haljini pokazala rezultate nevjerojatne fizičke transformacije!

Aleksandra Dojčinović spektakularnom revijom u Parizu postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS