Nisu ljenčarili

Franka pokazala kako s Ćorlukom i djecom provodi vrijeme na obiteljskom imanju u Istri, imala se čime i pohvaliti!

Franka Batelić Instagram/Screenshot 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka s djecom su posjetili imanje njezine bake u Istri, gdje su sudjelovali i u važnom zadatku.

Pjevačica Franka Batelić na društvenim mrežama otkrila je da je sa suprugom Vendranom Ćorlukom i njihovom djecom posjetila rodnu Istru.

U pričama na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije s imanja njezine bake u blizini Labina na kojima je otkrila i što su tamo radili.

Franka se pohvalila da je s suprugom i djecom brala masline, a i Vedran se na svojem profilu javio iz prostranog maslinika te se pohvalio i rezultatima berbe.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. U siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Slatkica iz kultne serije sa samo 14 godina završila je u paklu ovisnosti, ima i tri propala braka, a evo kako izgleda danas!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS