poznato društvo

Vedrana Ćorluku dugo nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog, pogledajte tko mu je izmamio ovakav osmijeh!

Vedran Ćorluka Slavko Midžor/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Vedran Ćorluka družio se s našim drugim nogometnim reprezentativcima na predstavljanju knjige "Hrvatska škola nogometa".

Umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka nije propustio predstavljanje nove knjige "Hrvatska škola nogometa" u Zagrebu koje je na jednom mjestu okupilo i naše druge poznate nogometaše.

Ćorluka je sjedio kraj Matea Kovačića, Domagoja Vide i Dominika Livakovića, a sudeći po osmijesima koji im nisu silazili s lica, čini se da su uživali u druženju. Odmah iza njih sjedio je i Luka Modrić, a na predstavljanju su se pojavili i Mario Mandžukić, Zlatko Dalić, Stipe Pletikosa te druga važna imena hrvatskog nogometa.

Osim susreta s bivšim kolegama iz reprezentacije, Ćorluka dobro raspoloženje zasigurno duguje i činjenici da će uskoro dobiti drugo dijete. Sa suprugom Frankom Batelić već ima sinčića Viktora, a prinova bi im trebala stići na jesen.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS