BILA MU JE ŠESTA ŽENA

Udovica milijardera koji je preminuo dva mjeseca nakon vjenčanja oprostila se od njega uz dirljiv opis: "Bio si san mog života"

Richard Lugner - 5 Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Austrijski multimilijarder preminuo je u svojoj vili u Beču nakon što se posljednjih nekoliko mjeseci borio s raznim zdravstvenim problemima.

Austrijski multimilijarder Richard Lugner nedavno je preminuo, i to samo dva mjeseca nakon vjenčanja sa svojom šestom suprugom, 42-godišnjom glumicom Simone Bienchen Reiländer. Glumica se sada na društvenim mrežama oprostila od supruga koji je imao 91 godinu. 

''Bio si san mog života. A kad sam te vidjela kako blistaš pri pogledu na mene, tada sam znala da sam i ja tvoja. Zaljubljena'', napisala je na Instagramu.

Par se zaručio u listopadu prošle godine, a zatim su u prosincu prekinuli. Ubrzo su se pomirili i vjenčali pred matičarom, a planirali su i crkveno vjenčanje.

Na vjenčanju u bečkoj gradskoj vijećnici bilo je 50 uzvanika i 30 novinara. Nakon toga u luksuznom hotelu proveli su prvu bračnu noć.

''Imalo smo jako dugu prvu bračnu noć. Dužu nego što je trajalo vjenčanje i slavlje'', rekla je glumica ranije.

Više o životu multimilijardera pročitajte OVDJE.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Jedna od naših najljepših glumica iznenadila je rijetkim prizorima sebe u badiću, pratitelji su oduševljeni: ''Žena zmaj!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ova fotografija bujne Salme dobila je pola milijuna lajkova: "Zbog tebe je počela moja opsesija latinama"

Povezana vijest Celebrity Austrijski milijarder preminuo samo dva mjeseca nakon što se oženio šestom ženom, glumica je bila mlađa od njega 49 godina!

Povezana vijest Celebrity Ova fotografija bujne Salme dobila je pola milijuna lajkova: "Zbog tebe je počela moja opsesija latinama"

Povezana vijest Celebrity Severina je sinu i njegovim prijateljima ispunila veliku želju, evo kamo ih je to odvela!

Povezana vijest Celebrity Zdravko Čolić šokirao je ponašanjem na posljednjem koncertu: ''Vidio čovjek da prolazi pa probao i on!''

Povezana vijest inMagazin Brončani Miran Maričić nakon Olimpijskih sprema se za puno veću ulogu: ''Odabrali smo ime, ali ne znači ono što će sada mnogi misliti''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS