u zadru se feštalo!

Udala se sestra Luke Modrića, procurile su fotografije s predivnog vjenčanja samozatajne Diore!

Luka Modrić Denis Kapetanovic/Pixsell 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Dioru Modrić u javnosti jako rijetko imamo priliku vidjeti, a svoj privatni život također čuva od medija.

Udala se mlađa sestra Luke Modrića, Diora. Šuškanja o vjenčanju započela su još u lipnju, kada je objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama s djevojačke proslave, a sada su osvanule nove fotografije koje su otkrile dobro čuvanu tajnu - da je i stala pred oltar. 

Naime, fotografije s vjenčanja pojavile su se na društvenim mrežama, pa se tako na službenom profilu Marka Milasa, fotografa s vjenčanja, mogu vidjeti idilične fotke koje su, kako je otkrio, nastale u Zadru.

''Ljubavna priča ovog para odvijala se u predivnoj pozadini drevnih ulica i morskih pejzaža koji oduzimaju dah. Od njihovih iskrenih zavjeta do radosnog plesa pod zvjezdanim nebom, svaki je trenutak bio čisto savršenstvo'', dio je opisa s Instagrama.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Mladenci su na fotografijama vidno raspoloženi, a dio fotografija podijelio je i zagrebački salon vjenčanica ''Pret a Marier'', u kojem je lijepa mladenka pronašla svoju haljinu za poseban dan.

Na njihovu slavlju, osim brojnih prijatelja i obitelji, bio je i njihov četveronožni ljubimac, s kojim su veseli mladenci također pozirali. Fotografije pogledajte OVDJE.

Inače, samozatajnu Dioru nemamo priliku često vidjeti u javnosti, a posljednji put su je fotografi uhvatili na utakmici između Hrvatske i Španjolske u lipnju na Euru 2024. godine.

Podsjetimo, Luka osim Diore ima i sestru Jasminu

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Jednoj je 51, drugoj 52 godine: U haljinama koje su stisnule njihove raskošne obline zasjenile su mlađe kolegice!

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Koga Una Praljak ljubi u stvarnom životu? Zavodnica iz naše serije sretno je zaljubljena: ''Daljina nije problem''

Povezana vijest Celebrity Obitelj Modrić obilježila je poseban dan, kapetan pokazao djelić vesele atmosfere: ''Najbolja ekipa!''

Povezana vijest Celebrity Lijepa kći španjolskog kralja dobila je poklon s potpisom Modrića i Budimira, velik je nogometni fan!

Povezana vijest Celebrity Luka Modrić pohvalio se gdje je izveo suprugu Vanju za rođendan, slavili su u romantičnoj atmosferi!

Povezana vijest Celebrity Evo gdje je Luka Modrić nastavio ljetovanje, fotografi su ga snimili dok je uživao na plaži!

Povezana vijest Celebrity Severina i sin pozirali s Modrićem i Kovačićem, vidi se koga je najviše obradovao taj susret: "Koji osmijeh!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS