neočekivano!

Udala se pjevačica za koju se samo prije mjesec dana saznalo s kim je u vezi!

Lana Del Rey (Foto: Getty) Getty 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Lana Del Rey i sada već suprug uhvaćeni su na jednom vjenčanju gdje su se držali za ruke. Bilo je to prije samo mjesec dana.

 Pjevačica Lana Del Rey udala se za Jeremyja Dufrenea, piše Daily Mail. Naime, par je izmijenio zavjetu u zaljevu u Louisiani, istom zaljevu gdje Dufrene vodi svoje popularne ture brodom po močvarama u kojima se nalaze brojni aligatori.

Na fotografijama koje su objavili strani mediji vidi se kako popularna pjevačica hoda do oltara s buketom u ruci. Nosila je lepršavu vjenčanicu, a kosa je bila svezana.. Njezin dragi odlučio se za klasično crno odijelo.

Fotografije s vjenčanja možete pogledati OVDJE.

Poznato je i da je pjevačicu do oltara odveo otac.

Sada već bračni par upoznao se 2019. godine kada je ona bila u turističkom obilasku močvare. Ranije je otkrila kako joj je Jeremy dozvolio tada da bude kapetan na njegovom brodu. Njoj je ovo prvi brak, a njemu drugi. Iz prvog braka ima dvoje djece.

Da je par zajedno saznalo se tek prije mjesec dana. Snimljeni su kako se drže za ruke na jednom vjenčanju. 

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Evo kako izgleda luksuzni stan jedne od najvećih zvijezda regije, posebno se ističe jako važan kutak!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Monica Belluci seksi detaljem koji je izvirio ispod sakoa razigrala maštu okupljenih!

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Friško oženjen Janko Popović Volarić u prvom izlasku nakon vjenčanja, no svi su primijetili da mu nešto fali!

Majin Bloom ovo nema pojma o svojoj majci: ''Ujutro se pretvaram da sam odmorna i nastavim dan s njim...''

Povezana vijest Celebrity Let 3 napravio pravi raspašoj u Zagrebu: Kad su okrenuli stražnjice, malo je reći da se publika šokirala!

Povezana vijest Celebrity Nenad Bjelica ponosni je otac dvojice sinova, jedan mu je već godinama desna ruka, a ovaj detalj o njima je zadivljujući!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS