Pronašla sreću

Trudna Lana Jurčević nakon kraha veze s Tedeschijem udaje se za makedonskog nogometaša

Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lana Jurčević i Emil Tedeschi mlađi bili su u višegodišnjoj vezi koju su naprasno prekinuli u ljeto 2018. te brzo pronašli utjehe u drugim partnerima.

Lana Jurčević najstarija je kći bivšeg Dinamova trenera te izbornika Azerbejdžana Nikole Jurčevića, ali i bivša djevojka Emila Tedeschija mlađeg.

Plavokosa ljepotica ima mnogo razloga za slavlje jer se dva dana nakon Božića, 27. prosinca, udaje za svog izabranika, makedonskog nogometaša Ristu Rikija Mitrevskog.

Lana je i u drugom stanju, doznaje Jutarnji List, no spol djeteta te lokacija vjenčanja još uvijek nisu poznati javnosti. 28-godišnji Rista trenutačno igra na Cipru, a 25-godišnja Lana ne skriva vezu s njim na društvenim mrežama već neko vrijeme.

Ipak, ne zna se kada je točno započela njihova veza, što nimalo ne čudi jer je Lana godinu dana skrivala i vezu s Tedeschijem.

Naime, za nju se saznalo 2016. godine, dok je zapravo započela godinu dana ranije. Par se često mogao vidjeti na Cedevitinim utakmicama, no privatne trenutke dijelili su tek tu i tamo.

Prekinuli su navodno prošloga ljeta, a nakon toga Lana je izbrisala sve zajedničke fotografije te otputovala u Australiju.

Ubrzo se saznalo kako se Tedeschi mlađi planira ženiti sa 17 godina starijom Nikom Perenčević, kćeri jednog od najbogatijih Hrvata Mihajlom Perenčevićem, koja i sama ima troje djece iz propalog braka.

To se na kraju i dogodilo u ožujku 2019. godime na Malom Lošinju uz velike mjere osiguranja, a hoće li takvo biti i Lanino vjenčanje, tek ćemo vidjeti. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pljačka, batine i bijesna bivša supruga nisu razdvojili par koji je priredio vrući show pred kamerama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS