Bio na putu za nastup

Glazbenika našli mrtvog sat vremena prije nego što je trebao održati koncert, istraga je u tijeku

Tre Da Kid (Foto: Instagram) Instagram

Tre Da Kid ubijen je u pucnjavi vatrenim oružjem.

Američki reper Tre Da Kid pronađen je mrtav u vlastitom automobilu samo sat vremena prije nego je trebao održati koncert u Annapolisu.

32-godišnji reper, punog imena Edward Montre Seay bio je na putu na nastup, u jednom tamošnjem klubu, kada je na njega zapucano iz vatrenog oružja nakon čega je od ozlijeda preminuo na mjestu događaja.

Prema izvještaju, policija je poziv dobila u večernjim satima u kojem je prijavljena pucnjava i razbijeno vozilo na cesti. Zasad nije provela uhićenja osumnjičenih, a istraga je u tijeku. Za bilo kakve informacije koje bi mogle dovesti do počinitelja ubojstva nudi se nagrada u iznosu od 2 tisuće dolara", piše Capital Gazette.

Glasnogovornica tamošnje policije Amy Miguez nije otkrila je li glazbenikova smrt povezana s njegovom karijerom koja je započela nakon što je 2016. godine pobijedio na #Freestyle50 rep natjecanju i osvojio novčanu nagradu od 10 tisuća dolara i ugovor s izdavačkom kućom 300 Entertainment.

"Tre je impresionirao žiri natjecanja, svojom pojavom, izvedbom i kreativnošću", izjavio je suvlasnik 300 Entertainmenta Kevin Liles.

Tre Da Kid objavio je album "TDK: Titles define Kings" u ožujku ove godine, a najčešće teme njegovih pjesama bile su bol, slomljeno srce i ustrajnost.

"Mislim o tim danima kada sam mogao umrijeti 10 puta. Jedina stvar koja me spasila bilo je repanje, moram sam slagati rime", jedan je od njegovih stihova.

Koliko su ga ljudi voljeli svjedoče i činjenica da mnogi traže da se ulica u kojoj je ubijen nazove po njemu, odnosno "Montre Seay Way".

"Kada smo sumnjali u sebe, on bi nas podsjetio da trebamo vjerovati", izjavio je njegov prijatelj Comacell Brown i dodao kako je Tre Da Kid prije svega bio posvećen otac svom sinu kojemu bi svaki dan pomagao sa zadaćom i dodao kako su ga svi smatrali ocem godine.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Ovo je prva službena fotografija s tajnog vjenčanja slavnog ljepotana i njegove 10 godina mlađe djevojke

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS