''Tjerate ljude na još!''

Prije pet godina u Supertalentu je bio sam, a sad je sa sobom poveo cijelu ekipu!

Spoj gimnastike, plesa i baratanja štapovima u showu Supertalent demonstrirala je ekipa iz Twirling kluba Požega čiji članovi imaju od 12 od 60 godina.

Muški član Twirling kluba iz Požege u Supertalentu je već bio prije pet godina, ali sam, no ovog puta došao je s cijelom ekipom. 

''Imamo negdje oko 35 članova, od 12 do 65 godina. Twirling je spoj gimnastičkih elemenata, plesnih elemenata i izuzetno baratanje štapom. Možete od nas očekivati apsolutni show'', najavili su prije nego što su stali na pozornicu showa Supertalent. 

''Koji dobar veseli, šareni, mjuzikl broj, super izbor glazbe, drugačije nego što smo dosad navikli'', komentirala je Martina,

''Svi ste sretni s tim što radite, to je vidljivo'', primijetio je Fabijan.

''Ovo ne bi bilo fora da imate pet dečkiju, već jednog centralnog. Ti toliko uživaš u toj svojoj pažnji, tjerate ljude na još'', komentirala je Maja. 

Sjajan nastup, jako puno stilova'', komentirao je Davor. 

Ova plesna ekipa prošla je dalje. 

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity ''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok se šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

Povezana vijest Celebrity Voditeljica i vlasnica licence za Miss Hrvatske šute o teškim optužbama, humanitarne revije su prevara? ''Mi novac nismo dobili''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno je zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Povezana vijest Celebrity Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Poznate humanitarke u centru skandala zbog navodnih sumnjivih poslova? Evo što one kažu na optužbe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS