broji sitno!

Naša glumica zablistala na crvenom tepihu u visokoj trudnoći pa se ispričala: "Nemojte zamjeriti"

Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Trudna Lana Gojak Bajt plijenila je pažnju na crvenom tepihu u Muzeju za umjetnost i obrt u haljinici sa šljokicama.

Glumica Lana Gojak Bajt sitno broji do rođenja svojeg prvog djeteta, no i dalje je vrlo aktivna. Ovaj tjedan nije propustila događaj koji je u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupio brojne poznate Hrvate.

Za tu se prigodu posebno skockala u plavoj haljinici posutoj šljokicama koja je sjajno naglasila njezin trudnički trbuh, ali i vitke noge koje je dodatno izdužila sandalama s visokom petom i detaljima od perja.

"Prvi izlazak nakon više od godine dana. Lagano sam zaboravila hodati u štiklama, pozirati i ponašati se u društvu, pa ako sam slučajno izjavila kakvu glupost ili nekoga nehotice uvrijedila, nemojte zamjeriti..." napisala je na svojem Instagramu, gdje se pohvalila stajlingom.

"Divan", poručila joj je kolegica Nataša Janjić, a ispod fotke se zaredalo i mnoštvo drugih komplimenata na račun njezina izgleda u visokoj trudnoći.

Inače, Lana je otkrila da čeka djevojčicu, a njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, to će biti prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su se tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS