pa hrabro!

Na prvi je pogled jasno zašto se ne prestaje pričati o njegovu povratku u New York, pojavio se u haljini!

showbuzz DNEVNIK.hr

Troye Sivan je za ovogodišnju Met Galu odabrao haljinu, naravno da se o njegovu odabiru priča i koji dan kasnije.

Mladi pjevač Troye Sivan definitivno je bio jedan od najzapaženijih muškaraca koji su se pojavili na ovogodišnjoj Met Gali u New Yorku, i to zahvaljujući haljini koju je odabrao za to najvažnije modno događanje u svijetu slavnih.

Naime, 26-godišnji Troye pojavio se u dugoj crnoj haljini s izrezima i dekolteom, a na nogama je nosio čizme s platformom. Svojom odvažnom kombinacijom pohvalio se i na profilu na Instagramu, gdje je objavio kratki video.

Tema Met Gale ovog je puta bila "Umjetnost u New Yorku: Leksikon Mode", a na crvenom su se tepihu, osim Troyea, pojavili i Justin i Hailey Bieber, Lorde, Timothée Chalamet, Billie Eilish, Kim Kardashian, Megan Fox i mnogi drugi.

Troye je u New York doputovao iz rodne Australije, kamo se vratio nakon pet godina usred pandemije koronavirusa, a slobodan je nešto više od godinu dana, nakon što je u srpnju prošle godine prekinuo vezu s dečkom Jacobom Bixenmanom.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS