zauvijek tvoji, potpisujemo!

Neprežaljeni Toše Proeski slavio bi 43. rođendan, a ove njegove riječi najbolje opisuju kakav je bio: "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim..."

Toše Proeski Duje Klaric/Cropix 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Toše Proeski tragično je preminuo sa samo 26 godina, a sada bi slavio 43. rođendan.

Svojeg omiljenog glazbenika, makedonskog slavuja Toše Proeskog, na današnji dan 25. siječnja prisjećaju se mnogi prijatelji, ali i obožavatelji diljem regije i šire.

Da sudbina nije zapisala drugačije, Toše bi slavio svoj 43. rođendan. Iako više nije ovdje, jer je nažalost prerano napustio ovaj život, sa svega 26. godina, njegova skromnost, humanost i veličina srca zauvijek će ostati urezana u pamćenje svakog od nas.

Povezana vijest Celebrity Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Toše je uvijek isticao kako je ljubav ono što treba pokretati ljude, a njegove riječi: "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome", i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i onima koji nisu imali tu priliku.

Premda je za brojne obožavatelje Toše Proeskog vrijeme stalo 2007. godine, balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela, a jedna od njih je zasigurno i "Igra bez granica".

Ostat će upamćen i po svojem dobrotvornom radu. Dobio je nagradu Majke Terezije za brojne humanitarne nastupe, bio je UNICEF-ov ambasador dobre volje i pomagao je djeci, a njegova pjesma "This world" proglašena je himnom organizacije.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Tjednima je šutio o strašnoj dijagnozi koju je dobio, a sve da bi zaštitio svoju trudnu suprugu: "Jednostavno to ne bih mogao"

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS