uvijek posebna

Posrnula glumica prošetala se s neobičnim ljubimcem u naručju, prolaznici je gledali u čudu

Tori Spelling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tori Spelling u rukama je nosila svinjicu koja joj je uskoro postala preteška, pa ju je preuzeo njezin muž Dean McDermott.

Glumica Tori Spelling (46) u četvrtak je privlačila pozornost neobičnim društvom u šetnji po Los Angelesu. 

Naime, s njom su bili muž Dean McDermott (53) i trogodišnji sin Beau, kojeg su vukli u dječjoj prikolici, ali prolaznike je začudila svinjica u Torinim rukama. Glumica je svoju ljubimicu nosila s osmijehom na licu. 

Svinjica je, očito, uskoro postala teška Tori, pa joj je Dean stavio povodac i šetao ju. Na kraju ju je strpao u kolica k sinčiću. 

Tori je u srijedu izrazila tugu jer njezina djeca odrastajući neće upoznati svog djeda, njezina oca Aarona Spellinga koji je preminuo 23. lipnja 2006. Glumica mu je posvetila objavu na Instagramu u srijedu kada bi navršio 97 godina da je živ. 

"Moj tata, moj učitelj, moj prijatelj i moj heroj", napisala je Tori pokraj zajedničke fotografije na kojoj ona ima sedam godina. Otkrila je kako je bila tatina curica i napisala da bi njezin tata, televizijski producent, znao zabaviti ljude u ovim teškim vremenima. 

Aaron je preminuo od komplikacija nakon srčanog udara, a pomirio se s Tori netom prije smrti. "Zahvalna sam što sam imala tu priliku i jer smo si mogli izraziti ljubav prije nego što je umro", rekla je glumica. 

Tori s mužem Deanom ima sinove Liama (13), Finna (7) i Beaua te kćeri Stellu (11) i Hattie (8). 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zvali su ju ružnim pačetom, a ona je ljubila oca zgodnog premijera i problematičnog tenisača

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS